Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2010

Mycke Motion Men Lite Bilder

Av Heratorpets Vinja - 8 augusti 2010 22:56

Även denna morgon var lite seg startad, men vad gör det när man är ledig och har semester.

 

Har varit väldigt mulet hela dagen och regnet har hängt i luften  Partly Cloudymen vi har haft tur att det blev inget regn.

 

Vid 2-taget gav sig Vinja och jag ut på en cykel turBike Riding, tänkte det är bäst passa på när det är lite sämre väder ute. Blev även ett litet dopp i ån innan vi gav oss iväg för hon skulle få svalka sig lite. Dagens cykel tur blev nästan 8,5 km.

 

 

 

   

Vinja startklar. Man ska inte ta kort uppifrån, kolla så hemsk hon ser ut. Ser ju ledsen ut.

 

    

Så skönt med ett litet dopp innan man ger sig iväg.

 

    

Min lilla plutta.

 

    

Hmm, det luktar nått spännande här.....

 

 

Blev även en liten film snutt när hon plaska runt i vattnet. 

 

 

 

  

Liten paus blev det efter halva sträckan.

 

 

 

På kvällen blev det åter ett besök till våtmarken. Det var jag, Angie och Jessica som gick en promenad med alla vovvarna Walking Dog. Blev en sväng ända ut till våtmarken och runt. Hela svängen blev ca 7,5 km så idag har Vinja fått bra med motion Sunshine.

Blev tyvärr inte så jätte mycke kort då det var så mulet och halv mörkt ute. Min kamera är ju tyvärr inte så bra när det börjar bli skumt uteSadly I Can't.

 

 


  

Gnista, Sota och Jessica till vänster och Angie och Rex till höger.

 

  

Lille Zäpo terrar Gnista & Sota.

 

  

Sota, Gnista, Vinja, Zäpo i vagnen, Angie och Rex.

 

  

Zäpo hade lite miljö träning och fick gå lite på gallret.

 

  

Hela gänget kollar in vad Zäpo gör.


  

Vinja, Gnista & Sota poserar på gallret.

 

 


Ja så har våran dag sett ut. Får se vad som händer i morgon. Tanken är att vi ska ut och spåra på kvällen så jag hoppas det blir bra väder.

 

 

Hörs i morgonHello

 


 
 
|| mannen som kan prata om hundar ||

|| mannen som kan prata om hundar ||

9 augusti 2010 05:34

Det blir många och långa promenader med ens små ögonstenar, cykelturer är inte heller helt fel :) även om jag lovat att ställa cykeln och i stället springa med vovvarna :S

Sv: Ibland är dessa halsband bra, men i många fall når man längre med träning.

Kan tänka mig att det inte var så roligt för den där schäfervalpen att bli lämnad ensam hela natten :/ En valp får ju inte lämnas längre än 4 timmar i sträck.

http://www.henrikolsson.eu

 
Nina

Nina

9 augusti 2010 08:32

Ajamen nu fick jag ju vild fotoågren *skäms*. Vilket härligt prommisgäng ni är med i, du och Vinja :). Iofs har vi ju ett helt prommisgäng hemma men du vet vad jag menar :). Ha en fortsatt go semestervecka! //Kramar

http://www.palmstrand.se

 
Monica

Monica

9 augusti 2010 10:23

Vad söt han är när han ligger i sin vagn Zäpo;-)Att prova gå på galler är ju inte helt fel en del får ju problem med det när dom blir äldre.
En riktig badnymf Vinja, just nu skiner solen och regnet öser ner här.
Ha en skön måndag;-)

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Emma

Emma

9 augusti 2010 14:15

Skönt med semester! Tummen upp! :)
Jag hoppas att smärtkliniken i höst kommer att vända på min statistik så att jag får känna att smärtan går åt rätt håll. Hoppet är det sista som överger människan säger dom ju :)Jag har det bra iaf, jag har ju världens bästa hundar i mitt liv! :)

Kämpade in till det sista med att försöka hålla igång med hundarna. Men har accepterat att det tar bara längre tid om jag tjuras med att hålla på med dom. Det gör bara att det tar längre tid innan jag får hålla igång med hundarna. Så nu vilar jag och försöker att inte härja sönder kroppen så det blir värre för att mitt mål är att kunna hålla på med hunderiet igen :)

Jag har bra människor i mitt liv som hjälper mig med dom så dom får komma ut i skogen några timmar om dagen. Jag gör mycket aktiveringsgrejer med hundarna som inte kräver så mycket av min kropp. Det jag längtar mest till är att få hålla på med dom igen som förr :)

Tack du är en snäll människa, synd att det var ett sånt stort avstånd mellan oss. Skönt att höra iaf! Det borde finnas fler som du här ute i världen :)

Hundarna pussar tillbaka :)

http://emmaochhundarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards