Heratorpets Vinja

Alla inlägg under augusti 2010

Av Heratorpets Vinja - 22 augusti 2010 22:02

Efter jobbet idag så träffade jag Jessica och hennes valpköpare Karin för lite träning på SHK. Blev inte sån lång träning men rätt lyckad tycker jagThumbs Up

Med Vinja körde jag först lite vändningar i fria följe som uppvärmning. Ett inkallande med sent ställande för lite variation.

  

Sen blev det framåtsändande, tyvärr är ju planerna så korta där ute så man kan bara köra åt ett håll men ändå blir det för kort  Sadly I Can't . Gjorde två ggr, första gången fick jag säga åt lite hårdare att hon skulle sakta ner innan "gruppen". Men andra gången behövdes bara ett litet sss för hon skulle gör det bra  Bravo! . Så jag slutade där när det blev så lyckat. Blev även lite kryp, körde med godis idag för hon ska hålla upp huvudet och krypa mera under sig. Gick skapligt men underlaget där är tyvärr inte det bästa.

 

En apportering med metall apporten blev det också och hon börjar verkligen bli så duktig min lilla flickaCircle Of Hearts .

 

Vad Jessica och Karin träna har jag tyvärr inte så mycke koll på. Budföring träna bägge i alla fall.

 

Lite kort blev det även idag.

 

  

Karin och Skeppartorps Crut.

 

  

Jessica och Gnista.

 

  

Vinja väntar att få börja träna.

 

  

Vinja inför framåtsändandet.

 

  

Kommer mot bollen.

 

  

Jaa så tar vi den. Häftigt när man kan ta flera bilder i följd.

 

  

Gnista kollar när matte fixar till hindret.

 

  

Vackra Gnista.

 

  

Stiliga Crut.

 

  

Karin och Jessica lägger upp taktiken inför budföringen.




Här kommer en serie bilder när Gnista springer budföring. Är taget med den funktionen som knäpper många bilder i rad.


  




  



  



  



  

Visst blir det häftigt när man får såna här bilder.

 

  

Karin och Gnista kampar lite efteråt.

 

  

Gnista i närbild.

 

  

Platsliggning.

 

  

Majsans lilla söta welsh corgi cardigan som heter Gråsiskas Mistral men kallas för "Istra"

 

  

Så söt hon är lilla Istra med dom stora öronen.

 

 

På kvällen blev det en liten sväng ut mot udden och runt Torsharg. Hade tänkt gå längre men var jätte seg. Vinja fick sig ett litet tränings pass igen. Blev lite kryp eftersom dom planerna här är verkligen välklippta så det går utmärkt träna kryp där.

 

Eftersom det inte blev så lång promenad så fick Vinja springa intervaller när jag gick runt hela gräsplanen. Varje sida är ca 150 m varje sån sida blev ju 2 ggr och sen fanns det sammanlagt 3 såna sträckor så det blev ca 900 meter hon sprang. Blev bra träning detThumbs Up .

 

  

Bra utsikt har man på bordet.

 

  

Mattes lilla älskling.

 

  

Fullmåne är det ute.

 

  

Vinja laddad inför lite kryp.

 

  

Den här vackra utsikten mötte mig när jag gick upp strax före kl 5. Då kan det kännas rätt okej gå upp när det är så vackert ute.

 

 

Nu måste jag skynda mig i säng för klockan har verkligen dragit iväg, är snart 23,00. Är lite senaste i laget att lägga sig så jag säger väl nattí, natti nu till er allaDreaming


Av Heratorpets Vinja - 21 augusti 2010 20:20

Idag har man verkligen inte varit speciellt pigg. Blev ju tyvärr lite sent igår kväll fast klockan ringde tidigt, så jag har varit seg hela dagenTired.

  

Vi har haft lite blandat väder med både   och   men mest har det varit   och kvaft ute. Har varit riktigt svårt veta vad man ska ha på sig då det varit så växlande väder.

 

Var och hämta Rex när jag sluta jobbet idag. Angie & Zäpo hade följt med Vicky på utställning på Ekängen. Åkte sen hem och hämta Vinja för att också åka och kolla om dom hade nått kul i montrarna som var där. Men det var tyvärr rätt dåligt  Sadly I Can't , fast det var i och för sig rätt bra för plånboken för det blev ju billigt dåThumbs Up .

 

När vi ändå var där så fick Vinja en liten tur på gå bandet igen.

 

  

 

 

  

Vinja och Zäpo vid Vickys utställnings tält.

 

  

Snyggingen Zäpo.

 

  

Happy till vänster och tror den till höger hette Wiggo.

 

  

Man blir trött av att varit med på utställning hela dagen.

 

  

Vicky & Happy.

 

  

Så söt han är Vinjas lille son.

 

  

Några av utställnings ringarna, var rätt mulet ute.

 

Sen åkte vi till våtmarken för att gå en liten promenad. Både Angie och jag var trötta så det blev bara en liten kortis på ca 4 km.

 

 

  

Zäpo & Vinja har dragkamp.

 

  

Så fina dom är son och mor.

 

  

Mattes lilla pärla pustar ut i gräset.

 

  

Bästa gänget så fina tillsammans.

 

 

Har inte hänt så mycke mera här idag. Kanske ska Angie och jag gå en liten sväng nu på kvällen men vi har inte bestämt om vi orkar än.

 

Får hoppas jag är piggare i morgon så man kan gå en lite längre sväng då.

 

Ha en skön lördags kväll så hörs vi med lite tur i morgon igenWink

 







Av Heratorpets Vinja - 20 augusti 2010 21:39

Jaha då har man överlevt första arbetsdagen efter sin semester. Kan ju inte säga att jag jubla och studsa upp när klockan ringde, kände väl mera som att jag slår nått hårt på väckarklockanAlarm Clock 2 . Fast bara man till slut lyckas ta sig ur sängen brukar det funka skapligt, det svåra är orka resa sig upp från kudden Pillow.

 

 

Har tyvärr inte hunnit med så mycke mera idag än att Vinja fått gå på gåbandet hos RK Prodog. Fast idag fick vi åka till Ekängen, det är utställning där i helgen och dom ska ha gåbandet med där i sin monter.

Har tyvärr inte alls blivit mycke kort idagI'm sorrymen jag har inte hunnit. Fast och andra sidan har det varit rätt mycke bilder på sista tiden så ni kan kanske behöva vila lite Wink . Sen är det så att bloggplatsen bara tillåter att ladda upp 500 bilder i månaden i avancerad uppladning, sen måste man ta dom en och en. Jag måste ju erkänna att 500 bilder i månaden inte räcker här inte, blir oftast en hel del till måste jag erkännaShy Whistler.

 

 

    

Vinja på bandet i deras monter.

 

  

Duktig liten flicka, man måste koncentrera sig också.

 

  

På våran rastning. Måste säga att jag jätte nöjd med Vinjas nya halsband, var lite tveksam först men är nu super nöjdThumbs Up.

 

   

Man måste ju "läsa tidningen" också.

 

   

Ett omoget nypon i närbild.

 

   

Min snygging.

 

   

Lite blomsterprakt vid slussen.

 

   

 I Love You

 

Ber om ursäkt att det inte funnits nått kul att berätta idagEmbarrassed . Men tyvärr tar jobbet bort så mycke av fritiden. Ska försöka bättra mig tills i morgon men kan inte lova nått.

Nu är det dags gå att sova om man ska upp tidigt. Till er som är lediga ha en skön fredag kväll och till oss/er stackare som jobbar, Sov Gott Sleeping.







Av Heratorpets Vinja - 19 augusti 2010 20:37

Kan inte påstå att jag är speciellt nöjd med min sista dag på semesternSadly I Can't . När Vinja skulle ut på sin morgon rastning så regna det verkligen som bara denRainy . Inte kul alls var detThumbs Down

 

Tyvärr så har det varit väldigt blandat och konstigt väder hela dagen, regn ett tag för att sen spricka upp en liten stund   och sen mera mulet och regn  .

 

Vid lunch tiden så gick Vinja och jag en liten kortis ut mot udden och sen vid Torsharg, tänkte att mera hinner man väl inte innan vädret ändrar sig igen.

 

Blev inte så mycke bilder idag som det brukar, men lite fick vi ihop på våran lilla sväng  Wink

 

 

   

Vinja testar bryggan.

 

    

Du matte, är du säker man kan gå på den här.

 

    

Den ser inte så stadig ut....

 

   

Ser ni, den höll....

 

    

Blev lite test med närbild av kameran. Ser rätt okej ut tycker jag.

 

    

Så här fint var det på himlen när man fota åt ena hållet.

 

   

Och så här mörkt och dystert var det åt andra hållet, verkligen skumt väder tycker jagHmm 2 .

 

    

Vinja på Torharg.

 

   

Vinja kommer med bollen.

  

 

Vid 5 taget så åkte vi ut till bruks för lite träning med Ingrid och Allt-I. Vädret var väl inte så strålande, snarare strilandeLaughing 2 . Visst var jag vitsig nu.

 

Vi träna bara på några moment både Ingrid och jag.

  

Ingrid på att Allt-I ska hålla kontakt innan man börjar fria följe, stadga vid inkallning, framåtsändande, kryp och skall. Det såg bra ut Way To Go.

 

För Vinjas del blev det också långa inkallning med fokus att inte lyssna på tävlingsledaren. Gick bra idag, förutom att lilla damen börja äta av det nyslagna gräset som tydligen smaka mums. Vet inte om hon tror hon är en ko Cow.

Sen framåtsändandet som verkligen är ett helvetes moment Pulling My Hair Out. Men Ingrid sa hon tyckte börjar se lite bättre ut, får väl lita på henne då men själv tyckte jag det gick så där.

Kryp blev det också, men det har börjat gått sämrePouty , blir mera skutt nu än förut så nu måste vi hitta hur man ska få bort det, kommer väl inte bli så lättThinking .

Skallet så skäller hon mycke bättre än hon har gjort, men hon är inte alltid riktigt stilla. Men samtidigt får vi nog inga poäng om hon sitter stilla och är tyst Wink.

 

 

  

Vacker solnedgång på parkeringen när jag kom hem.

 

  

Det här togs från balkongen som också var vackert.

  

 

 

Som sagt så är det dags att börja jobba i morgon bitti, inte speciellt kul kan jag säga. Gäller försöka komma i säng senast kl 22, hur nu det ska gå när klockan nästan alltid är runt 2 på natten innan jag kommer i säng.

 

Håll tummarna nu att jag får somna i tid och sova hela natten.

Hörs i morgon. Natti, Natti Alarm Clock





Av Heratorpets Vinja - 18 augusti 2010 22:38

I dag har vi varit igång hela dagen. Började strax efter kl 10 då Angie och jag bestämde oss för att spana in alla våra hund affärer   . Det är roligt att kolla runt lite men tyvärr inte alltid så billigt då man kan hitta både det ena och det andra Wink

 

Innan vi åkte iväg så fick Zäpo och Vinja ut och röja lite för att Zäpo skulle inte terra morsan i bilen.

 

  

Dom gillar att busa bägge två.

 

  

Zäpo har brottat ner morsan.

 

  

Angies katt Sheeba kom och hälsa på när vi var ute och hon var kul tyckte Vinja.

 

 

 

Sen bar det iväg till första stället som var Eskilstuna Djurklinik för lite vägning av alla vovvarna. Det finns också väldigt bra galler trappor att miljöträna på och det passa vi också på att göra.

 


  


  

Zäpo på galler rampen in till kliniken. Var inge konstig alls tyckte han.

 

  

Vinja i galler trappan.

 

  

Rex var uppe och kolla läget i trappan han också.

 

 

När vi var klara så var nästa stopp Djurspecialisten. Där hitta jag ett snyggt halsband som jag köpte.

 


  


  

Så här ser det nya halsbandet ut, visst var det fint.

 

 

När vi var klara där så blev det en tur till Eskilstuna Hundcenter. Där köpte jag två hund böcker.

 

 


  


 

Efter vi var klara där så åkte vi till en affär som har både hund och häst saker. Men den var helt värdelös för det fanns inget kul alls där  Thumbs Down . Ända fördelen med det var ju att man gjorde inte av med några pengar heller   .

 


  

 


Vi åkte sen till Hällby för det finns en liten hundaffär där också, men den var stängd   .

Blev sen en tur mot kyrkogården i Hällby   för gå en liten kortis i skogen där.

 

 


   

Vinja och Zäpo kommer i full fart.

 

Sen bar det hemåt en liten stund för att äta och packa spår väskan. Vi skulle nämligen träffas i Kjula vid 5 taget för att spår. Det var Angie med Zäpo & Rex, Vicky med Happy & Axa, Jessica med Gnista & Sota, Janne & Berra och jag & Vinja.


Janne la Vinjas spår även idag   . Vet inte om det var ett full spår men det låg rätt antal pinnar iaf.  Hon var jätte duktig och hitta alla pinnar och spåra jätte bra  Too Happy 1 . Hade bara problem på ett ställe som gick över 5km spåret som går där. Men det hade strax innan vi skulle släppa på kommit två stycken som hade tre hundar med sig och dom hade garanterat sprungit där. Men efter lite letande så löste hon det alldeles galant mattes lilla pärla  Bravo! .

 


En massa bilder blev det från dagens träning på nästan alla hundar.

 


  

Angie & Rex.

 

  

Angie och Vicky på väg och rasta vovvarna.

 

  

Vicky med Axa & Happy.

 

  

Angie & Zäpo.

 

  

Angie, Jessica och Zäpo.

 

  

Zäpo redo för att spåra.

 

  

Zäpo på väg ut i spåret.

 

  

Riktigt kul tycker han det är.

 

  

Duktig Zäpo som hitta sitt slut.

 

  

Vicky och Happy redo för sitt spår.

 

  

Happy i spåret.

 

  

Sen var det Gnistas tur.

 

  

Jessica lyssnar när Janne berättar om spåret han gått.

 

  

Gnista har spåret.

 

  

Hitta alla pinnar gjorde hon också   

 

  

Så här glad blev Gnista när hon hitta slutet.

 

  

Vinja och jag på väg till upptags rutan.

 

  

Man måste ju få köttbullar när man är duktig att hita pinnarna.

 

  

Vinja vill iväg att spåra.

 

  

Och full fart blev det.

 

  

Vicky och Axa i spåret.

 

  

Dom hitta också sitt slut.

 

  

Jag spårar med Jessicas Sota.

 

  

Hitta pinnar gjorde vi också.

 

Hej o hå vad en massa bilder det blev igen då Snappy. Men så blir det ibland, ibland blir det mycke och vissa dagar ännu mera Wink. Så hoppas ni orkade läsa ända till slutet idag.


I morgon är min sista lediga dag på semestern Crying 2. Usch och fy vad tråkigt att börja jobba igen, den inkräktar verkligen alldeles för mycke på fritiden   . Men tyvärr så är det väl bara kravla sig dit på fredag morgon eftersom någon annan verkar ju fått min tips vinst på 110 miljoner som jag beställde under sommaren.

 

Ha en bra kväll, nej det kan ni ju knappast för den är ju nästan slut. Men ha en bra torsdag blir kanske bättre.

 

 

Natti, Natti Hammock 1

 

 

 






Av Heratorpets Vinja - 17 augusti 2010 23:00

Inte var det nått fint väder att vakna till i morse, det var mulet och regnet hängde i luftenBlack Cloud. Och det dröjde inte länge föräns det börja ösa nerRainy , som tur han vi in från morgon rastningen innan det började.

 

Vid 1 tiden blev det en sväng ut mot mot udden och runt vid scout stugan och hem. När jag nästan var hemma smsa Angie och fråga om vi skulle med på en promenadWalking Dog och självklart ville vi det. Blev en sväng till Kolsta och tillbaka som blev ca 7,5 km.

 

 

Lite fotande blev det självklart på våran sväng och även på Vinjas och min korta innan.

 

 

  

Vinjas favorit sysselsättning när vi går vid ån, att kolla in bryggorna.

 

  

Lilla stumpan i närbild.

 

  

Hon är så söt så ni får en till.

 

  

Med bollen i gräset.

 

 

Har försökt hitta en bra inställning för mina närbilder på bland annat blommor men har lite svårt få det så bra som med förra kameran. Är väl säkert bara hitta rätt inställning, får hoppas jag lär mig det.

Fick i alla fall 2 skapliga bilder.

 

  

Smörblomma, kom väl inte riktigt så nära som jag ville men den blev rätt okej.

 

  

Nått som växte vid ån, blev rätt häftigt med insekten som var i.

 

  

Zäpo och Vinja på väg ut på dagens promenad.

 

  

Det här rådjuret stod och spana i åkern.

 

  

Zäpo kommer i full fart.

 

  

Paus i gräset.

 

  

Så söt liten kille.

 

  

Kom igen då morsan, ska vi busa lite.

 

  

Rex fick lite träning med klövjeväskan.

 

  

Zäpo & Vinja i gräset.

 

  

Mulet och kvaft var det på våran promenad idag.

 

  

Stiliga Rex med sin älskade boll.

 

  

Rex & Zäpo, två stiliga gossar.

 

  

Zäpo tar sig en liten paus.

 

 

På kvällen så åkte vi till bruks för lite träning med Jessica. Det brukar ju vara skott träning på tisdagar   så vi tänkte passa på. Men vi hade tyvärr verkligen otur lagom vi kommit ut på plan och börjat träna så öppnade sig himlen i ett jätte regn Rainy, så alla försvann in. Jessica och jag ställde oss under ett träd och tänkte det skulle sluta, men inte då   . Ingen av oss hade kommit ihåg regn kläder så vi gav upp och gick in och fika i stället för dom skulle ändå inte skjuta nått.

 

Fick i alla fall en bild på Jessica och Gnista innan regnet började.

 

  

 

 

I morgon är det spårträning, får hoppas det blir bättre väder då. Men tyvärr om man ska tro väder prognosen kommer det regna då också   . Så håll tummarna att vi får   i morgon.

 

 

Hörs i morgon. Natti, Natti   

 

 

Av Heratorpets Vinja - 16 augusti 2010 22:24

Blev ju som sagt att gå upp tidigt idag då jag, Angie & Jessica skulle gå en promenad vid halv 9 på morgonenWalking The Dog Female .

 

Var inte kul när väckarklockan ringde 6,45 då var man bra trött Alarm Clock. Fast bara man väl kommer upp så känns det bättre, som tur är.

 

Vi gick en promenad runt våtmarken som blev ca 8 km. Solen sken   men det var rätt blåsigt  Windy så det var rätt skönt ändå.

 

Är verkligen jätte kul när man gå ut flera stycken och alla hundar funkar så bra tillsammans  Thumbs Up. En massa bilder kommer här från dagens promenad.

 

 

Börjar med en serie bilder när Vinja och Zäpo leker lite innan vi ska åka iväg.

 

  

 

  

 

  

 

  

Dom här bilderna har jag tagit så att kameran tar flera bilder i följd. Vissa blir verkligen riktigt bra.

 

  

Jessica med Gnista & Sota och Angie med Zäpo & Rex.

 

  

Zäpo, Gnista & Sota.

 

  

Zäpo och Vinja tar en liten paus.

 

  

Vatten paus, Zäpo kollar in vad Gnista & Sota har för kul i ryggan.

 

  

Rex.

 

  

Zäpo tar en paus i vagnen när benen blir trötta.

 

  

Mor & son busar.

 

  

Zäpo ger sig på morsan.

 

  

Vinja var också tvungen att testa Zäpos vagn.

 

 

  

Sota har sprungit lite intervaller.

 

  

Gnista fick också springa lite.

 

  

Zäpo har lite miljöträning på galler och plåt golv och Vinja kollar så det går rätt till.

 

  

Jessica med Gnista, Vinja och Sota.

 

  

Sota poserar.

 

 

Sen åkte vi hem och slappa lite och tog det lugnt. Vi skulle ju träffa Ingrid på bruks på kvällen och träna lite, så vi tog det lugnt under dagen.

 

 

  

Vinja håller koll maten som vi grillade på balkongen.

 

 

Idag på träningen så körde vi igenom hela programmet med lite stopp där det behövdes. Blev då självklart en del fokus på framåtsändandet då hon antingen har bra fart till gruppen och då tar längre tid sakta ner och då kommer för långt. Eller saktar av för tidigt och har då ett lagom avstånd.

 

Körde med bollen idag och ska fortsätta med det och försöka få henne fatta att man ska sakta ner innan gruppen och sen ta det lugnt.

 

Är väldigt nöjd med dagens träning, självklart finns det en massa att peta i, men men det kommer väl bli bättre någon gång förhoppninsvisWink .

 

 

Ingrid körde också nästan alla moment men mest att ligga still på långa inkallningen och framåtsändande. Tycker allt såg väldigt lysande ut Bravo!, men har man tagit Cert på sina två sista tävlingar så ser det bra ut.

 

 

Blev en massa bilder från träningen men bara på Ingrid och Allt-I.

 

 

 

  

På väg mot framåtsändande.

 

  

Allt-I på väg....

 

  

Belöning blir det när man är duktig.

 

  

Här åt andra hållet.

 

  

Lugn och fin ska man vara inför krypet.

 

  

Kryp.

 

  

Ljudgivning.

 

 

Här kommer en bildserie när Allt-I apporterar. Är taget så den tog tre bilder i följd. Blev rätt häftigt tycker jag.

 

  

 

  

 

  

 

 

  

Allt-I på stegen.

 

 

Vi vallade även av en ruta för lite uppletande och det gick bra för både Vinja och Allt-I  Woohoo!.

 

Ja så har våran dag sett ut, får se vad morgondagen har att bjuda på. Men det vet man ju inte än.

 

Hörs i morgon. Bye, Bye Hello

 

 

 

 







Av Heratorpets Vinja - 15 augusti 2010 22:52

Det har inte blivit så mycke promenad idag men vi har varit flitiga med att träna  Thumbs Up . Började strax före lunch med att vi träffa Laila & Kenzo för lite träning på bruks.

Men först följde jag med och kollade när Kenzo gick sitt spår. Laila och Kenzo kör IPO och är jätte duktiga  Woohoo!. Dom har bland annat varit med på Belgar VM i Tyskland och kom med till finalenBravo!. Ska också var med på SM i år.

 

Fotade lite när Kenzo spårade och här kommer dom.

 

 

  

Kenzo i spåret.

 

  

Nosen i backen hela tiden.

 

  

Hittat en apport.

 

  

Kan man kanske få någon belöning då undrar Kenzo när han varit så duktig.

 

  

En lycklig Kenzo med sin belöning efter spåret.

 

 

 

Sen åkte vi till bruks för lite träning. Eftersom jag skulle träna med Jessica på kvällen så passade det bra att dela upp det jag tänkt träna så det inte blev för mycke.

 

Vinja och jag körde först lite fritt följ som uppvärmning, sen blev det träning med både tunga och metall apporten. Körde bara farten in och några avslut. Är riktigt nöjd med min lilla fröken idag, känns så skönt att det går lite framåt också  Thumbs Up .

 

Blev inga kort på Vinja denna träning men några när Kenzo apporterar blev det. Körde ett gäng kort där kameran tar 4 på raken och några blev riktigt bra  Sunshine .

 

 


  

Kenzo greppar apporten i full fart.


  

Har den och ska springa tillbaka, kolla blicken jag fick.


  

Full fart tillbaka till matte.

 

På kvällen blev det träning igen, den här gången med Jessica & Gnista. På kvällen   körde jag långa inkallningen med kommendering då hon sist reste sig när Ingrid ropa "kalla in". Det är ju inte så lysande om hon gör så den dagen vi ska ut och tävla Sadly I Can't. Så det ska det tränas mycke på.


Blev även en del framåtsändande med bollen som dragning. Vill försöka få lilla damen ha fart ut men inte glömma sakta ner vid gruppen, vilket inte är så lättHmm 2 . Vi får träna vidare och se om vi får till det. Risken med att hon har för mycke fart ut är att hon kommer ju för långt ifrån mig om hon inte verkligen lär sig gå ner i tempot vid gruppen. Säger bara det att framåtsändande är ett helvetes momentPulling My Hair Out. Om man inte kan lära hunden läsa regelboken förstås Wink.


Vi är inte på långa vägar klara men det går framåt, i alla fall vissa dagar.

Lite kryp träning blev det också. Där finns det också en hel del att fila på, speciellt att få henne att inte krypa iväg för långt för då är det ju lite svårt kunna hinna med i vinklarna. Ja, ja det kanske löser sig någon gång......Hoppas jag i alla fall.

 

Bilder blev det lite från dagens träning.

 


  

En tränings sugen Gnista väntar på att alla sakerna ska komma fram ur väskan.

 

  

Äntligen är hon klar, tror jag.....

 

  

Vinja väntar också på att få börja träna.

 

  

Vinja i närbild.

 

  

Vinja med sin belöning på framåtsändandet.

 

Här kommer en bildserie när Gnista apporterar.

 

 

  

Nästan framme...

 

  

Nu har hon den....

 

  

Och full fart tillbaka.

 

  

Gnista vänder i luften vid konen.

 

  

Japp nu är jag beredd att springa till rutan.

 

  

Gnista går fint.

 

Tog en lite bildserie när Vinja hoppa över hindret.

 


  

På väg.....

 

  

I luften....

 

  

Och över.

 

 

Får hoppas jag bättre nattsömn i natt än igår natt. Vaknade mitt i natten och låg sen bara och vände o vred på mig hur länge som helst, inte kul allsNo . Kan behöva sova för i morgon ringer klockan före 7 igen Alarm Clock, känns nästan som mitt i natten. Men jag, Jessica och Angie ska ut och gå vid halv 9 så det är bara kravla sig upp.

 

Blir säkert en massa bilder i morgon också. Ha det så bra och Natti, Natti Counting Sheep








Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards