Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Frostig Promenad

Av Heratorpets Vinja - 17 november 2010 19:00

Vad vackert det har varit ute idag. Allting är riktigt frostigt och ser jätte läckert ut, lite kallt var det ute men ändå rätt sköntHappy. Synd bara att det var så grått och dimmigt ute, lite sol hade inte varit fel  .

 

Vid 1-tiden så gick jag och Angie en promenad. Blev en lång härlig sväng ut mot udden, Torsharg, mot Viggeby och runt vid Glömsta gård. Dagens promenad blev lite drygt 9 km Thumbs Up, och var så sköntWakka Wakka .

 

 

Vinja och Zäpo hade kul och busade även idag, fast lite fostran var det också. Grabben har ju blivit 8 månader nu och Vinja tycker han ska veta sin plats  Wink.

 

 

En hel del bilder blev det även idag  Snappy, men mest på den läckra naturen och all vacker frost som fanns överallt. Men självklart även lite hundbilder blev det.

 

 

  

Frost på tallbarr.

 

  

Ser nästan ut som en trollskog med all frost.

 

  

Nypon med frost på.

 

  

Min vackra Vinja   .

 

  

Angie och grabbarna.

 

  

Tyvärr enda busbilden jag fick.

 

  

Stilige Rex.

 

  

Söta Zäpo.

 

  

 

 

  

Mera läckra frost bilder.

 

  

Zäpo, Vinja & Rex.

 

  

Son och mor poserar på stenen.

 

  

Eftersom dom är så söta så blev det en där dom sitter också.

 

 

 

 

Här kommer några kort på en annan av Vinjas döttrar, Zyndra. Hon bor hos Louise som har Spårmarkens Kennel. Det är även hon som tagit bilderna som jag lånat.

 

 



  

Söta Zyndra.

 

  

Hon är verkligen vacker.

 

  

Så vacker lite flicka.

  

 

Är verkligen kul att få se bilder hur valparna utvecklas, synd bara att inte alla har hemsidor/bloggar så man kan få se hur dom växer och utvecklas. Skulle verkligen vara kul att se lite hur dom andra ser ut.

Men det är inte så mycke göra åt.

 

Nu ska det lagas mat för nu börjar jag bli hungrig Hungry. Sen blir det nog lite TV och kolla runt på lite bloggar.

 

 

Ha det bra mina vänner så hörs vi i morgon Kisses







 
 
Anna & Nova

Anna & Nova

17 november 2010 21:38

Vilka härliga frostiga bilder :) Det är så fint ute nu :)
Vinjas dotter Zyndra är verkligen vacker :) En riktig skönhet

http://ellegaard.doggyblogg.se

 
Anna med flock

Anna med flock

17 november 2010 22:18

Jag har också promenerat i frosten idag, visst är det härligt! Så krispigt vackert!

Förstår om det är stressigt att simma för er!, vi har 45 min på oss och jag tycker det kan vara knappt om tid, det tar ju lite tid att duscha, städa efter sig och stretcha hunden. Det lät rätt dyrt hos er med... men jag komemr faktiskt inte ihåg vad dom mindre simkorten hos oss kostar, tror att med 25ggr kortet betalat man nog 150 per gång så därför skrapade jag ihop till ett stort kort direkt för att få så billigt som möjligt i längden. Inte alltid billigt att ha hund men det är en nödvändig kostnad för vår del om Tim ska hålla ihop med den taskiga höft han har.

Är det ngn speciell anledning till att du simmar Vinja eller är det bara förebyggande friskvård?

http://timsevimse.blogg.se

 
Anna igen :)

Anna igen :)

17 november 2010 23:07

Visst är det kanon och simma, bra för konsition, leder och muskler. Tim älskar också simmet, en av de få gånger han piper av otålighet redan innan vi kommit in... jisses....

I dagsläget simmar vi bara en gång i veckan i snitt, när Tim var som sämst och under mest rehab simmade han 2ggr/vecka (även vi har haft Marie då, tycker hon är toppen!)

Jag tror att Norsholm har frisimstider nästan vaje dag men ofta är det ju ganska mycket uppbokat, vi brukar oftast simma helg om jag inte jobbar eller tisdag mornar då det passar mitt jobbschema bäst (har lite konstiga tider då jag jobbar som personlig assistent).

Jag var förresten tvungen att visa din sida för min sambo, vi har ju haft schäfer förr (min första hund) och han tyckte det var kul att se så snygga schäfrar med bra vinklar :)

http://timsevimse.blogg.se

 
Jenny o Elba

Jenny o Elba

18 november 2010 07:21

Vad härligt med en riktig lååångpromenad :)
Otroligt vilka långa frostkristaller, vackert! Men inget går ändå upp mot vackra vovvar :)

http://www.skuttispanieln.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

18 november 2010 09:05

...otroligt fina foton å visst e de kul å se sin tiks valpar utvecklas...har sett alla utom en som tyvärr inte kom överrens med uppfödaren så den tiken vet jag inget om...de va dessutom min sambos favorit tik under de 8 veckorna så hon ligger honom lite mer varmt om hjärtat...men de övriga valparna e otroligt fina!!

http://www.gammtackan.blogg.se

 
Jeanette, Sly & Enya

Jeanette, Sly & Enya

18 november 2010 09:17

Hej,
ser att även ni har frost, läckra bilder:) Fina barn Vinja har, tycker hennes prägling är stark. Ha en skön dag! Kram

http://www.starsweepers.se

 
Kicki

Kicki

18 november 2010 10:52

...värken e inte lika stark jämt men de finns alltid med mig sen e ju styrkan olika från dag till dag men de e tur att man har tjejjerna så man inte ligger i sängen hela dagarna å tycker synd om sig själv!!*L*

http://www.gammtackan.blogg.se

 
Monica

Monica

18 november 2010 11:57

Wow vilka härliga rimfrostbilder du fått till, här har det inte varit så mycket av den varan tyvärr.Nyponen var extra läckra.
Hade tur med Argoskullen alla bode i en ganska snäv radie från oss, sedan finns det ju folk som köper hund och sedan upphör nästan kontakten.
Den kullen var lite speciell för mej eftersom jag hade mamma,pappa o farmor;-)
Ha en skön torsdag;-)

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Hillman

Hillman

19 november 2010 14:18

Matte den klanten har naturligtvis lagt länken till en av sidorna, katten oxå att man ska göra allting själv. Det ser ut hos er som det hör här förutom att vi har mera snö på backen och jag hoppsa att du inte har så kallt. Här är inte ens hundväder ska du veta, hihi.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

www.zamantha-freija.blogspot.com

19 november 2010 19:04

så fina bilder :) ser härligt ut.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards