Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 18 december 2010

Blåsigt Och Snöigt På Dagens Promenad

Av Heratorpets Vinja - 18 december 2010 23:36

Inte kul väder här alls idag Thumbs Down, har varit grått, blåsigt och snöat uteSnow Brrr. Saknar verkligen den fina härliga solenSad, är så grått och trist hela dagarna när himlen är bara grå.

 

Angie och jag gick i alla fall en sväng ut mot Kolsta idag. Tyckte det kändes rätt okej i början av våran promenad men sen när vi kom ut vid dom öppna gärdena då var det verkligen inte skönt. Hade drivit igen på flera ställen på vägen där. Och det blåste verkligen kallt där ute på gärdena Windchill .

 

Dagens sväng blev lite drygt 7,5 km. Korten blir som vanligt inte speciellt bra när det är grått och mulet ute men lite bilder kommer det i alla fall.

 

 

  

Inte blir man speciellt upp piggad när det ser så grått ut.

 

  

Här träffade vi Angie med sina grabbar. Zäpo sitter och väntar på morsan som kommer springande.

 

  

Spike tycker det är bäst hålla sig lite på sidan när mor och son busar.

 

  

 

  

Mycke brottande blir det.

 

  

Spike är också med och leker lite.

 

  

Busig Spike.

 

  

Ser lite häftigt ut när dom ruskar på sig samtidigt.

 

  

Riktigt kul har dom.

 

  

Så fina dom är.

 

  

Ser ju nästan farliga ut när dom leker.

 

  

Angie, Rex & Zäpo.

 

  

Angie & Rex.

 

 

 

Efter promenaden som tog nästan 2 timmar så blev det hem och vilade lite innan vi skulle fara in till stan och shoppa lite julklappar. Inte lätt att veta vad man ska köpa till dom  Thinking , dottern önskar sig ju saker men sonen vet ju aldrig vad han vill ha.

Men nu så tror jag nog i alla fall att vi är färdiga som tur är Thumbs Up .

 

I morgon så blir det en tur hem till Ingrid är det tänkt och kolla på valparna som blir 7 veckor i morgon. Tiden har verkligen gått fort, tycker bara det var några veckor sen som man var med när dom föddes.

 


Hoppas bara det kan bli lite kort också, tyvärr så är det jätte svårt att få bra bilder inne och det ska väl vara lika trist väder ute i morgon tror jag.

Ja, ja det får vi se i morgon. Hoppas ni i alla fall haft en bra lördag.

Natti, Natti  Pillow 





 
 
Jenny o Elba

Jenny o Elba

19 december 2010 07:59

Ja, nu har det varit grått långe. Vi är inne på 4:e snövädersdagen, men här är det fluffig kallsnö som kommer. I år är jag less på vintern redan nu, jag brukar gilla alla väder, men det har väl att göra med att jag är begränsad att kunna röra på mig som jag vill och göra det jag vill för tillfället. Men det är inte så långt kvar nu, innan jag återfår åtminstone delar av min kropp :)

Hundarna ser ut att ha så roligt tillsammans. Kul att Spike tar för sig lite också nu.

Gosa lite extra på Dio åt mig idag... Ja! Dom var svåra att få bra bilder på de små yrvädrena :) Jag har mest med mig bilder på hundrumpor från vår träff hos Ingrid ;)

SV:
Jooo, om vi kommer så långt att Elba blir någorlunda säker på momenten har jag tänkt att tävla. Jag är intresserad av att få till vattenprovet (för spaniel), helst få till LP1 och LP2 ( om vi kommer längre vore det kul men jag är tveksam ännu) och ett viltspårschampionat. Till att börja med... Sedan skulle det vara kul med agility också, men det får vänta lite. Vi håller ju på med att försöka få Elba att markera kantareller och även försöka få henne mer styrbar i närheten av fågel i skogen, för att kunna använda henne i praktisk jakt. Men än så länge drar hon iväg lite för långt från föraren. Vi har för tät skog för så stor radie. Spanieln är ju egentligen till för att jaga fasaner mm på fält med. Då kan man ha lite längre aktionsradier...

Planeer finns, men det är inte helt ekelt att träna spaniel. Det ska vara kul HELA TIDEN, annars kan det kvitta enl fröken. Hon jobbar inte bara för att det är kul att jobba liksom. Det upplevde jag nog att Indus gjorde på ett helt annat sätt... Men det är mycket lärorikt med en skuttispaniel iallafal. Vi kommer så långt vi kommer helt enkelt :)

http://www.skuttispanieln.blogspot.com

 
Anna & Nova

Anna & Nova

19 december 2010 11:10

Jag saknar också solen, man vet ju inte vilken tid det är på dygnet när man vaknar för det är så mörkt :( Men men snön gillar jag ju :)
Ni verkar ha fina rundor som ni går :)
Tänkt vad tiden går, snart är de små valpisarna leveransklara :) Blir en fin julklapp för valpköparna :)
SV: Det gick bra med bilen men jag blev orolig när han ringde och sa att bilen låg i diket för han hade Nova med sig.

http://ellegaard.doggyblogg.se

 
Monica

Monica

19 december 2010 11:42

Snöat lite, här har det kommit flera decimeter men så skulle ju Roslagskusten få mest. Nu går det snart inte att gå i skogen, hundarna kan inte göra 2:an pga all snö;-)
Julklappar är alltid svårt tycker jag, köper man dom i förväg kanske dom köpt dom själva innan det blir jul.
Härliga busbilder.
Ha en skön fjärde advent;-)

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
|| mannen som kan prata om hundar ||

|| mannen som kan prata om hundar ||

19 december 2010 16:05

Skogsvägarna här hemma är under all kritik just nu - och när det inte riktigt vill sluta snöa så börjar man oroa sig något :S

Ha en fin kväll i snön!

http://www.henrikolsson.eu

 
Mia o Razzel

Mia o Razzel

19 december 2010 19:27

Men lite bilder fick du till i alla fall. Idag snöade det så, så man ville inte ha kameranvmed.
Väntar med spänning på bilderna.

http://www.razzeltrazzel.se

 
Kerstin

Kerstin

19 december 2010 21:15

Ja fy tusan nu är man superless på detta snöande som innebär en massa trussande när man ska ut...vad duktig du är som går så långt. Jag blir så less när det är så tungt! JAg tror det tar på vofsingarna oxå för även de är så trötta!
Mysiga bilder fast det är grått ute och vad trevligt det ser ut med nykomlingen...
Ha en bra vecka innan julen knackar på!
Kramkram!

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
Kicki

Kicki

19 december 2010 22:06

...de e samma här med mina barn...sonen får man aldrig nått vettigt ur med vad han önskar sig...men nu fick jag ge dotra en förtidig julklapp...hon ska på cesar milan i stockholm i maj å de e hon supernöjd med!*L*
Hoppas du fick lite fina foton på 7 v valparna

http://www.gammtackan.blogg.se

 
Hillman

Hillman

20 december 2010 16:32

Jädrarimig så blåsigt det ser ut att vara, samma väder här under helgen blåst så man kunde blåsa bort.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards