Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Solig Promenad I Kjula Skogen

Av Heratorpets Vinja - 30 mars 2011 20:04

Idag verkar det som om våren kommit tillbaka, har varit sol och ett strålande väder här idag Sunny. Så härligt har det varitHappy.


Vid lunch tid åkte Angie och jag först och hämtade våra hundmats säckar som kommit. Riktigt fynd är det denna vecka då man kan köpa Eukanuba Everyday för 199 kr mot ordinarie 459 kr på Djurspecialisten. Så vi har passat på att fylla på förråden när det var så billigt  Thumbs Up .


 

Efter det blev det en tur ut i Kjula skogen för att se hur mycke snö det är kvar där om man kan börja ut och spåra snart.

Hade smält en hel del men nog fanns det en del snö kvar.

   

Men en liten chock fick vi när vi kom dit  Shocked 1. Dom höll på att hugga ner en massa träd i våran spår skog Kicking Dirt, hoppas dom lämnar lite träd kvarTree 5 Tree 3.



  

Kolla in vilket monster, den kapade trädet kvistade och högg det i lagom längd på mindre än 1 minut. Ni kan tänka er hur fort dom kan få bort alla träd med ett sånt monster   .


  

En massa stockar fanns det och man ser längre in vart dom varit med trädmonstret.




Vi passade på att gå en promenad när vi ändå var i skogen. Blev deras 5 km spår som vi gick. Fast jag tror det var längre för stegräknaren visade på drygt 5,5 km när vi kom tillbaka.


Riktigt härligt var det att gå ute i skogen Walking The Dog Female. Fanns dock en del snö kvar på stigen på en del ställen. Var rätt packad snö där så den tar väl lite tid innan den försvinner. Men får det fortsätta vara varmt är nog den snart också borta.




  

Rex tyckte det var kanon härligt att få komma ut i skogen.


  

Vinja står och smyger på.....


  

På sonen Zäpo som stod lite längre bort och smög.


  

Är mysigt att ligga i skogen och gnaga på pinne tycker Vinja.


  

Zäpo och Rex gnagde på samma pinne.


  

Mor och son har lite dragkamp.


  

Zäpo poserar lite på stubben.


  

Vinja fick också posera på stubben.


  

Sitter så fint i solen alla tre   .




Efter promenaden så åkte vi hem med hundfoder och Angie. Sen åkte jag iväg hem till Ingrid och lånade hennes matta för lite krypträning, lite fritt följ och stegförflyttningar. Blev mest krypträning med fokus på vänster svängar. Fattar inte hur vi ska få ordning på dom innan tävlings säsongen börjarDuh. Och alla övriga moment som vi inte har tränat på sen snön kom för hur många månader som helst.



  

Vinja väntar på att få börja träning.


  

Här ska vi träna kryp bara jag fotat klart.

  


Eftersom vi var själva där så blev det inga kort. Men det får gå ändå.

  

Har börjat inse att man ska börja anmäla till en massa tävlingar nu, så nu börjar den här nervösa säsongen igen Nervous. Jag blir ju tyvärr redan nervös när jag anmäler mig till en tävling och sen när man vet om man kommer med så blir det absolut inte bättre ska jag sägaNo. Så man undrar ibland varför man utsätter sig för detta när man blir så fruktansvärt nervös Thinking.


Nu är det snart dags att åka och jobba. Hoppas att eran dag också har bjudit på en massa härlig sol som vi har haft Sunshine.


 





 
 
Rudi

Rudi

30 mars 2011 21:30

Så härligt att se Vinja och resten av gänget i skogen, men synd att ni inte har baramrk nog för spår i Kjula-skogarna.
Klart du ska anmäla till tävlingar, det är ju kul att tävla, man får ta det med en klackspark de gånger det inte går bra och glädjas alldeles kopiöst när det går vägen!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Freja

Freja

31 mars 2011 03:12

Hoppas också att ni får lite träd kvar =) Frejakramar!!!

http://prinsessanfreja.blogspot.com

 
Anna med flock

Anna med flock

31 mars 2011 06:57

Vilken härlig skogpromenad med vårkänsla och barmark! Kul med träning, kryp tycker jag verkar så himla klurigt att lära in... tur jag slipper eftersom jag inte har ngn hund att tävla bruks i ;) (Tims bruksplaner är slopade i och med hans höfter och Ina är ju oreggad och får inte delta)

Visst är det jobbigt med tävlingsnerver som spökar...önskar man vore mindre nervös av sig...

Ang Inas mage så är hon inte alls känslig annars, brukar ha riktig plåtmage och de få gånger hon är kass så har det alltid hjälpt med ngt dygns fasta, lite risdiet och ev canicurtabletter. Vad hon fått i sig denna gång när det gick så långt att hon hade blod i avföringen och kräktes upp allt vet jag inte, vi åkte ju in till vet just för att hon inte fick behålla ens ngt vatten och vi ville kola så att inget satt fast i mage/tarm. Men nu verkar det ju tack och lov som det börjar vända men vi tar lugnt och ger speciellt vet foder ett tag till innan vi börjar blanda i hennes vanliga så att vi inte får bakslag om det nu är några riktigt elaka bakterier hon fått. Vet berättade om många fall i år när snön smälte då många hundar fått i sig elaka bakterier ute och blivit dåliga av ex gammal snö, vattensamlingar mm eftersom det legat så länge och bakterierna "grott".

http://timsevimse.wordpress.com

 
Monica

Monica

31 mars 2011 07:32

Ja det var billigt;-)bäst att passa på.
Så fort dom börjar avverka här är det nybyggen på G, snart får man väl flytta igen det var ju liksom inte meningen att man skulle få hundratals grannar när man flyttade ut hit;-(
Nervös ja det är bara förordet när jag höll på.
Ha en skön dag;-)

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Henrik Olsson

Henrik Olsson

31 mars 2011 08:30

Träningen har blivit lidande för många av oss under denna vinter, men nu är det bara att sätta igång och göra sitt bästa!

Jag tävlar ju inte med mina, så jag har ju inte riktigt den tidspressen på mig dock.

Sv: Ja, jag hoppas jag blir av med vissa gamla vanor så att man lättare kan komma vidare :)

Ha en fin dag!

http://www.henrikolsson.eu

 
Kicki

Kicki

31 mars 2011 09:08

...de håller på å avverka massor här med...jättetråkigt ser de ut i skogen..."mina" fina promenadstråk e riktiga stora lergölar nu =(

http://www.gammtackan.blogg.se

 
Sarah

Sarah

31 mars 2011 14:34

Så tråkigt när dom förstör så mkt skoge hela tiden :( ...
Härliga bilder idag!
Sv; Klart du får länka till mig.. Skriv vad du tycker passar :) Är det ok om jag länkar till idg?

http://starlet83.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

31 mars 2011 19:40

Hur kändes det att se Spike på TV då? Vet du om han fick stanna i sitt nya hem? Han gav ju ett väldigt charmigt intryck.

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
sofie

sofie

31 mars 2011 20:02

Visst är det irriterande när de hugger ner saker i ens skog :) Det finns väl massor med andra skogar de kan vara i.
Sedan måste jag säga vilken perfekt matta din vän har. Tänk om man hade en sådan hemma och träna pås

http://maysan-astrid.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

1 april 2011 15:05

Den där skogen ser nästan ut som den vi har här ute på gården, tallar och vitmossa men min ligger under en massa äcklig snö. Lär nog dröja innan vi ser backen i den skogen, kom ännu mera vitt igår.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards