Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 7 maj 2011

Inte Så Lyckad Tävling

Av Heratorpets Vinja - 7 maj 2011 19:36

Jaha då har vi gjort årets andra tävling då. Vissa delar gick väldigt bra   , men slut resultatet  var inte så lysande   .


Ska väl börja med det som jag var allra mest nöjd med idag. Det var Vinjas spårupptag, vi har ju kämpat som f_n med det och idag var det väldigt roligt se henne. Hon gick ut fint rakt ut i rutan, tog av till vänster och gick ca 2-3 meter. Stannar upp och ser nästan ut som hon funderar en sekund, vänder och går tillbaka och börjar att spåra.


Jag tänker att nu har hon tagit bakspår, men ingen säger nått så hon tog det alldeles rätt   . Så jätte kul att allt slit gett resultat, sen vet man ju självklart inte hur det går nästa gång. Men idag var hon verkligen super duktig med upptaget  Woohoo!.


Sen gick tyvärr inte spåret så lysande  Sadly I Can't . Hon spårade på bra i början, missa tyvärr första apporten men den hittade jag. Hon hade jätte besvärligt uppe på ett berg med vitmossa på och jag tror även lite före och efter där. Ett tag undrade jag hur ska vi hitta tillbaka för jag tyckte vi bara var ute och irrade Hmm 2. Men som tur var så följde jag bara med och lät henne sköta letandet vilket hon till slut skötte bra. Men tyvärr så hittade vi bara 4+slut men i det läget var jag bara glad att hitta tillbaka.


Var verkligen glad att vi hittade slutet för det trodde jag absolut inte vi skulle hitta. Tyvärr hade 2 andra ekipage inte samma tur, dom hittade all 7 små pinnar men inget slut och då får man inte fortsätta Pouty.


Det andra positiva idag var att hon inte pep i starten på krypet, tyvärr gick inte krypet så bra men hon var ju tyst Way To Go. Även hoppet var hon tyst på vilket också var strålande.


Så till slut resultatet. Med 3 pinnar bort på spåret vilket redan där så ligger man -63 poäng så är det inte så lätt få höga slut poäng. Så dagens poäng blev 491 poäng vilket innebär att hon är godkänd.


Nu vet man ju efter 2 tävlingar vad man behöver träna på, (visste väl mycke innan). Så nu får det bli ett tags tävlings uppehåll för träning. Har i och för sig anmält till 2 st i slutet på månaden men man vet ju inte än om man kommer med eller inte.



Har inte hunnit tagit så mycke kort idag, blev bara några stycken. Kommer några från igår också då jag inte han att blogga.



  

Vinja redo inför dagens tävling.


  

Eskilstuna Bk kl 06,40.


  

På väg ut till spåren.


  

Väntan ute i spårskogen.


  

Strax innan prisutdelningen.



Glömde berätta att max tiden på spåret är 35 min, vi kom in efter 32 min så det var verkligen på håret. Normala fall brukar vi klara spåret på lite drygt 20 min, så hon var lite trött när hon kom tillbaka efter ha fått kämpa så längePhew.


Efter att allt var klart blev det en liten kort sväng med Janne och Berra.



  

Berra och Vinja.


  

Berra.



Här kommer bilderna från igår.



  

Hittade en smaskig pinne.


  

Poserar på stubben.


  

Mattes pärla.


  

Vinja hittade en annan kul pinne vid ån.


  

Sötnosen.


  

Var en väldans tur hon var kopplad när vi kom till baksidan hemma, för där satt dom här små hararna.



Nu är både jag och Vinja trötta efter en hel dags tävlande. Ska bli skönt sitta och slappa i soffan sen resten av kvällen.


Hoppas eran dag varit bra, hörs i morgon Hello










 
 
Henrik Olsson

Henrik Olsson

7 maj 2011 22:25

Roligt att upptaget gick så bra! :)

Det är bara att fortsätta kämpa så kommer du nog att vara ännu nöjdare efter nästa tävling! :)

Sv: Ja, morgonen var ljuvlig här hemma idag :)

http://www.henrikolsson.eu

 
Hector

Hector

7 maj 2011 22:36

Hej söta Vinja
Vilka fina bilder din matte tagit på dig. De där ögonen sjunker man ju i ju.
Kul att ni gjort bra ifrån er idag jag. Jag skulle aldrig klara av det där svåra spårandet. Ni blev ju godkända, DET är väl jättebra ?
Imorgon ska vi på MH test och det ska bli spännande. Nej vi ska inte vara med, bara se på när en av kompisarna gör testet.
Ha nu en skön lördagkväll och en härlig söndag !

http://rocketbus.bloggagratis.se

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

7 maj 2011 23:35

Så illa var det väl inte ;-) Kan inget om det, men ibland går bra och ibland går det mindre bra, det vet jag. Tyvärr finns det väl inte någon enkel lösning i någon sport. Träning och träning. Vi tycker i alla fall att ni är jätteduktiga ;-)
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Monica

Monica

8 maj 2011 06:26

Duktiga är ni i alla fall och trots att ni irrade bort er fick ni godkänt;-))))
Hon har rejält med plats när hon åker bil, inga packade sillar där inte.Fina bilder på den vackra.
Hoppade över skogen i går, har ju inget hum om hur mycket ormar det finns bortåt Brottby. Dom är ju lite sega efter nattkylan så bäst att hålla sej undan.
Ha en bra dag i solskenet;-))))

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Henrik Olsson

Henrik Olsson

8 maj 2011 09:42

Sv: Tack så mycket! Ha en fin söndag ni också! :)

http://www.henrikolsson.eu

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

8 maj 2011 10:24

Sv. Tror jag fattar.....lite ;-) Det skulle vara kul att sätta sig in i det mera. Vem vet, kanske vi även provar på någon gång.
Skön söndag på dig
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

8 maj 2011 11:42

...man får njuta av de positiva i hennes tävling å jobba på de mindre bra...tycker ni e jätteduktiga...Annie skulle aldrig va på G om jag tränade så mycket som ni gör...ha de gott å njut av söndagens väder...kramiz

http://www.gammtackan.blogg.se

 
Ingen bild

Jenny o Dio

8 maj 2011 21:11

Ni får ta nya tag. Tur att det bara är början av säsongen än :) Bra att spårstarten satt :)

 
Malin

Malin

8 maj 2011 23:20

Bara nya tag som gäller då :) ni kommer komma igen,det e jag säker på :) .. Fina bilder du bjussar på,du e väldigt duktig på att fota :) Kram

http://sugarpie88.bloggplatsen.se

 
Hillman

Hillman

9 maj 2011 16:00

Rackarns och vi som höll tassar och allt, fast ibland går det inte och rätt som det är så faller allt på plats. Säger som jag sa åt Rudi, bättre lycka nästa gång.

Taxpussisar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards