Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 21 juni 2011

Inte Riktigt Som Vi Tänkt Oss :(

Av Heratorpets Vinja - 21 juni 2011 20:12

Åhh vad jag blev besviken på dagens väderKicking Dirt. När jag vaknade vid halv 1 taget idag så var det fint väder med sol  . Så strax före kl 2 när jag vaknat till och fått i mig lite frukost Sipping Tea, så gick jag och Angie ut en promenad Walking Dog. Var rätt varmt ute så lät vovvarna ta sig ett litet dopp efter båtslipen för att slippa bli varma när vi gick  In pool.


Efter ett litet tag så började det att mulna på Black Cloudoch vi hörde även att Åskar var ute och knallade. Vi gick vidare för vi tänkte att visst kan det komma några droppar men det går säkert snabbt över.


Först kom det bara lite regn Partly Cloudy så vi tänkte att det här funkar väl.


Sen brakade helvetet löst, det började vräka ner och nu nu var även Åskar jävligt nära  Thunderstorms. Vi sökte skydd under några granar i skogen Tree 5Tree 3. Tänkte att det här går väl snart över. men ack vad vi bedrog oss. Regnet bara ökade medans Åskar och hans kompis Blixt bara kom närmare och närmare Thunder.


Så vad gör man mitt i skogen, inte tordes vi gå för det hade väl tagit 10 sekunder innan vi sett ut som ett par dränkta katter. Som tur så kunde Angies kompis hämta oss så vi slapp fortsätta i regnet och med Åskar hack i hälen.


Så den tänkte långpromenaden slutade på bara 4 km Thumbs Down. Men vad gör man, har ingen lust att bli träffad av Herr Blixt bara för en promenads skull.


Lite bilder när Zäpo och Vinja busade han det bli innan regnet överraskade oss. För sen gick det inte att fota.



  

Vilken chock jag fick när jag kom ut på våran lilla stig i skogen. Men det kommer bli en fin grusväg här sen.


  

Vinja spanar efter Zäpo.


  

Angie med sina grabbar.


  

Rulla är mysigt tycker Vinja.


  

Gör liten kullerbytta.



Här kommer en massa busbilder på Zäpo och Vinja. Tog med den funktionen som tar en massa bilder samtidigt så det var verkligen inte lätt att välja ut vilka som jag skulle ha.


Blir nu många busbilder så jag hoppas ni orkar kolla på alla. Orkar inte skriva nått om varje så ni får bara titta och njuta.



              


Blev många läckra bilder, tycker jag själv i alla fall   .



  

Så här såg himlen ut när vi gick ut, men inte kunde man tro det skulle bli sånt oväder av det lilla.


  

Vinja kollar in Zäpo.


  

Alla vovvarna svalkar sig.


  

Rex simmar och Zäpo står i kanten och spanar.


  

Rex och Vinja.


  

Vi vill bada mera....Hade jag vetat det skulle komma så mycke regn hade dom inte fått bada alls.


  

Vinja roar sig med lite skogsavverkning medans vi väntar.


  

Zäpo och Rex roar sig med lite dragkamp i regnet.


.

Hu vad klockan rasslat på, är redan 21,00. Måste ut och rasta Vinja nu och sticka till jobbet. Besöker er under natten om det funkar. Till vissa av er funkar det tyvärr inte från jobbet, men jag ska göra så gott jag kan.


Sköt om er och Natti, Natti Hammock 1







 
 
Sarah

Sarah

21 juni 2011 21:50

usch vad tråkigt men vilken tur att ni lyckade få skjuts hem!

http://chanellie.bloggplatsen.se

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

21 juni 2011 22:46

Fy, så hemskt, att stå där under en gran, mitt i värsta åskovädret :-( Tur ni fick skjuts hem! Man vill ju inte få en blixt i huvudet precis :-( Usch o Fy!!!
Klart jag "orkade" titta på ALLA bilder. Har du funktionen på din kamera, att man kan sätta ihop alla bilder tagna i följd, så det blir en film?
Har bara testat det några gånger.
Ha en bra jobb-natt!!!
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Britt Marie o Rudi

Britt Marie o Rudi

21 juni 2011 23:24

Jättefina busbilder! Här har vi varken fått regn eller hört någon åska idag. Men jag har läst på FB att det brakde loss ordenligt i Eskilstuna! Usch ja, inte kul när man är långt hemifrån.

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

21 juni 2011 23:52

Hahaha, SMAAART!!! Mycket enklare om man kan filma förstås!!! ;-) (Det kan inte jag) Samtidigt är det kul actionbilder. Bra är dom! :-)
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Sofie

Sofie

22 juni 2011 00:02

vad synd att regnet överaskade er idag :( sådant suger verkligen och jag förstår att ni inte ville bli vän med blixten ;) Härliga bilder annars som vanligt.

http://maysan-astrid.blogspot.com

 
Henrik Olsson

Henrik Olsson

22 juni 2011 05:27

Jobbigt med regnet - finns liksom inte så mycket man kan göra :S

En poncho är dock inte helt fel att ha med sig! Går snabbt och smidigt att få på sig den - och man håller sig torr på överdelen! :)

Sv: Ja, det var skönt att få upp taket så att dem lättare kan skydda sig från regn och vind! Förrådet fungerar också som en extra värmestuga utöver huset :)

Ha en fin dag!

http://www.henrikolsson.eu

 
Sigge Svamphund

Sigge Svamphund

22 juni 2011 06:26

Hit kom tyvärr aldrig Åskar men vi såg de svarta molnen.
Jag och matte flyttar ju bara från Hälleforsnäs till Malmköping så jag kommer att ha alla mina skogar kvar plus lite nya.

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Team AROZ

Team AROZ

22 juni 2011 07:00

Roligt att du fick ihop så mycket bra bilder trots vår korta promenad :) !! Ja, nog var det tur att vi fick skjuts hem då blixten var så nära oss :S
Vi ses sen :D !! Kramizar !!!

http://www.angieorex.se

 
Madde

Madde

22 juni 2011 09:02

usch för at fastna ute i ett åskoväder, jag och henke fastnade i ett åskoväder på berget billingen vid en sjö. Vi satt och skallrade tänder i ett plåtskjul och såg hur blixten slog ner i olika master runt oss i 1½ timmes tid (7 år sedan)

ha en fin dag!

http://schaferlyan.blogspot.com

 
Monica

Monica

22 juni 2011 11:22

Roligare kan man ju ha, skönt att ni fick skjuts hem. Vi fick bara en kort skur men det var riktigt slagregn, tre åskknallar kom det också.
Bäst gillar jag uppsynen på dom när det är slutbadat, menar du verkligen det säger deras miner,-)))
Ha en bra dag;-))))utan regn.

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

25 juni 2011 10:04

Matten säger att man inte ska söka skydd under höga träd, för där träffar ofta blixten. Nej, är Åskar i faggorna går vi inte på promenix, vill inte ha direktträff med Åskar.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards