Heratorpets Vinja

Alla inlägg under augusti 2011

Av Heratorpets Vinja - 7 augusti 2011 19:00

Fy fan vilket väder vi haft hela dagen idag. Det har regnat från i morse till runt 5 taget på em.   Och det har inte bara små duggat lite, det har verkligen ÖSREGNATRainy. Har verkligen inte varit långa stunder ute, bara ut och rasta och sen in igen. Är verkligen glad man har en tik i detta väder som bara slår ner baken och så är det klart  Thumbs Up .


Så idag så har vi bara slappat, tittat på tv TV 1och slappat lite till. Har inte funnits så mycke annat att göra i detta väder. Jo det förstås, städa men hur kul är det. Inte alls  Sadly I Can't .


Försökte att fota när det regnade som värst för att ni skulle få se, vet inte hur bra dom blev. Men så här såg det i alla fall ut idag.


.

    

Ser ni hur det vräker ner ute.


  

Har regnat så hårt att marken regnat sönder.


.

Vid halv 6 taget så blev det en kortis ut till udden med Angie och Zäpo. Trodde det skulle vara svalt och skönt efter så mycke regn. Men det var varmt och klibbigt ute  Thumbs Down .


Lite kort på den korta svängen lyckades jag få   .


.

  

Roligt att träffas.


  

Mattes snygging.


  

Vinja kollar att allt är okej med bryggan.


  

Zäpo och.....


  

Vinja kommer springande.


  

Puss på dig morsan   .


  

Zäpo hittade en kul vattenpöl.


  

På väg hemåt igen.


  .

Så inte har vi gjort så mycke idag, men en vilodag är ju inte helt fel det heller ibland. Lika bra passa på vila när vädret är så dåligt.


Hoppas att ni andra haft en torrare dag än vad vi haft här. I morgon skulle det visst bli bättre   så med lite tur kan vi testa den nya svängen i morgon i stället   .


Nu ska jag kolla lite vad ni gjort idag och sen ska jag ge mig på akvariet igen. Vattnet är inte riktigt som det ska ännu   . Hoppas det kan bli det snart så man kan få köpa lite mera fisk igen  Fish  Fish  Fish. Börjar bli lite tomt igen, sen blir det spännande se hur länge dom lever också Wink.



Ha det så bra så hörs vi i morgon igen Blow Kiss








Av Heratorpets Vinja - 6 augusti 2011 23:34

Idag så såg det ut att bli en mulen dagBlack Cloud. Så då tänkte jag och Angie att vi kan ju passa på att gå en sväng runt vid GunnarsskälWalking The Dog Female. Sagt och gjort så packade vi in oss i bilen och parkerade vid Bjällersta.


Var så där lite lagom med sol blandat med lite moln Mostly Sunnyoch det blåste rätt skönt också. Men ack det väder som varar längeThumbs Down. När vi kommit nästan halvvägs på våran sväng så försvann molnen och solen började lysa som bara den Sweaty. Var väl inte riktigt sånt väder vi tänkt oss att gå i, hade vi vetat det skulle bli så varmt hade vi ju åkt och badat i stället  In The Pool.


Men det var inte mycke annat att göra än att traska hemåt och vila och vattna hundarna lite då och då.


En redig sväng fick vi ihop idag, nästan 9 km blev det. Hittade även en ny väg som vi ska testa i morgon och se var den leder. Är alltid kul att upptäcka nya promenad vägar  Wakka Wakka.


Ja, så kommer då dagens bilder här som vanligt.


.

   

Måste ju läsa nyheterna när man kommer på nya ställen.


   

Fattar inte varför folk måste kasta sitt skräp i skogen. Vi har ju gratis att slänga skräp på andra sidan stan.


  

På väg på promenad.


  

Vinja hittade en bra pinne i skogen.


  

Mattes pärla.


  

Gick förbi en hage med 2 söta hästar. Men det var synd om dom, fullt med flugor i ögonen och ingen flughuva  .


  

Fina Zäpo.


  

Tar en paus i skuggan.


  

Den här vägen ska vi pröva att gå i morgon och se var vi hamnar. Ska bli kul kolla in lite nya svängar   .


  

Dragkamp.


  

Alla stilar verkar funka....


  

Dom är så söta tillsammans.....


  

Och bägge är lika envisa   .


.

Var verkligen skönt att komma hem sen för det blev riktigt varmt på slutet. Hade verkligen dåligt samvete att man släpat ut dom i värmen  Embarrassed. Men det såg verkligen inte ut som det skulle komma fram nån sol idag när vi började gå. Vi var nästan oroliga det skulle bli regn.


Kändes skönt att komma hem och slappa lite i soffan  Recliner.


På kvällen så var vi några stycken som åkte ut till Sundbyholm en sväng. Gick ut mot udden, var verkligen super vackert där när solen var på väg ner.


.

  

Vinja poserar i solnedgången.


  


Med den här läckra solnedgången så önskar jag er alla en God Natt   




 







Av Heratorpets Vinja - 5 augusti 2011 22:31

Det varma vädret har även varit här idagSunny. Är verkligen glad att man har Jolle basen att åka och simträna vid i denna värmeSweaty. På dagarna är det alldeles för varmt att gå så då passar det bra med lite simträning   .


Så det blev lite simning för Vinja och Zäpo även idag, ca 30 min blev simpasset idag.


Även Angie badade idag, helt vansinnigt tycker jag Crazy 1. Det är ju jätte kallt i vattnet  Cold Water. Men hon tyckte visst det var skönt, tror hon skojade med mig för allt under 25 grader är inte alls skönt  Disappointed 2 .


Ja, ja men Angie, Zäpo och Vinja tyckte det var skönt att bada  In The Pool . Själv höll jag mig på bryggan, räckte bra för mig   .


Lite bilder från dagens bad och när vi var ute vid ån kommer här.


.

  

Vinja spanar lite vid ån.


  

Kollade även att bryggan var okej   .


  

Men kan du skynda dig att fota då så jag får bada nångång.....


  

Härligt att få simma.


  

Zäpo tycker också det är skönt i vattnet.


  

Angie och Zäpo.


  

Angie och Vinja.


  

Mor och son   .


  

Inspektör Vinja kollar så att bryggan vid Jolle basen är okej.


  

Poserar på bryggan.


  

Fina gossen Zäpo.


  

Mattes älskling.


  

Jag tycker att jag kan få bada mera.....


.

Efter badet blev det en tur till Slagsta för att äta lite glass  Ice Cream. Det var mums   .


.

  

Jag åt en Banana Split.


  

Angie åt kulglass.


.

På kvällen så blev det en promenad ut mot våtmarken  Walking The Dog Female, blev en sväng på ca 6 km. Var så skönt att komma ut och gå lite.


Lite bilder blev det från promenaden, tyvärr inte så många då det började bli lite mörkare ute så korten blev inte så bra. Men några stycken busbilder blev det allt   .


.

   

Kul med bus.


  

Kom igen då....


  

Tjoohoo vad kul vi har.


  

Snälla....Vi kan väl få bada bara lite.....


  

Så kul dom har tillsammans.


.

Ja, så har min och Vinjas dag sett ut idag. Just nu regnar det lite ute så man får väl se vad det blir för väder i morgon.


Nu ska jag kolla lite hos er vad ni gjort för kul idag. Kanske inte hinner alla nu i kväll, men då får jag ta resten i morgon fm.


Ha det så bra  Kisses.

 









Av Heratorpets Vinja - 4 augusti 2011 23:09

Har inte hänt så mycke i dagPouty. Vi har haft väldans varmt även idagSweaty, så även idag så blev det simträning vid Jolle basen   . Ca 40 min simmade Vinja och Zäpo idag.


Verkligen kanon att ha tillgång till så bra badställe när det är så varmt ute. Det ändå tråkiga är ju att mattarna inte får så mycke motion. Men det är väl huvudsaken att hundarna får sin motion   .


Men jösses vad den här semestern gått fort, snart är det bara en vecka kvar av den  Sad. Sen försvinner ju dagarna tyvärr så fort när man lägger sig så sent och då kommer upp sent. Fast egentligen är det ju rätt skönt att bara ta det lugnt och göra som man vill när man ledig  Tanny.


Lite bilder från dagen blir det. Men tyvärr inte så många, blev tyvärr många dåliga bilder från badet så när jag rensat klart var det inte mycke kvar  Sadly I Can't .


.

  

Vinja softar lite i skuggan vid ån.


  

Min lilla sötnos.


  

Hittade en kul pinne på hemvägen.


  

Zäpo kämpar på i vattnet.


    

Vinja njuter i det svala vattnet.


  

Zäpo kastar sig i vattnet.


  

Vinja full fart ut i vattnet.


.

Efter badet så åkte jag en sväng till DjurMagazinet och köpte lite växter till akvariet. Tänkte jag skulle göra ett nytt ryck och se om man kan få fiskar och växter att överleva   . Man tröttnar ju tyvärr när man ser att det bara blir mindre och mindre fisk  Fish  Fish  Fish och växterna blir bara färre o färre.


Men nu ska jag se om jag orkar fixa till det. Ska även köpa lite mera fisk, men först måste jag få ordning på vattnet för det är nog inte många nya fiskar som överlever där just nu  Blah.

  

Ja , ja vi får se hur jag lyckas denna gången, och framförallt hur länge jag orkar hålla på med det innan jag tröttnar igen.


Hmm, eftersom klockan "bara" är halv 12 nu finns det ju en liten chans jag kan komma i säng lite tidigare än jag brukar. Vore ju inte helt fel  Wink.


Hoppas att ni alla haft en skön dag med era vovvar.

Ha det så bra så hörs vi i morgon igen Hello.








Av Heratorpets Vinja - 3 augusti 2011 23:29

Har även idag varit väldans varmt uteSweating. Så när Angie slutat jobbet så blev det en tur till Jolle basen för lite simträning. Dom tycker verkligen det är super kul att få badaIn The Pool.


Ca 30 minuter blev dagens simpass.


Ja just ja, innan simningen så blev det en tur upp till Djurspecialisten. Kollade på lite saker och passade även på att väga dom.


.

   


     

Vägning.


   

Zäpo plaskar i vattnet.


   

Svalt och skönt.


   

Vinja har hämtat sin badleksak.


   

Zäpo kämpar på i vattnet.


   

Mor och son.


   

Men hallå där....Jag vill bada mera.....


   

Måste ju kolla in bryggorna här också.


   

Vinja med badkittet.


  

Zäpo blir lite torkad efter badet.


  

Fina Zäpo.


.

På kvällen så blev det en tur hem till Ingrid för att träna lite uppletande. Vi vallade en full ruta. Både Vinja och Allt-I hade lite dålig fart och hittade 3 föremål "inom tiden". Allt-I hitta sitt 4:e föremål till slut efter mycke letande och Vinja tröttnade så hon fick en synretning.


Var tyvärr lite dåligt ljus i skogen, så det blev bara en bild.


.

  

Allt-I görs klar inför uppletande.


.

Klockan rasslar som vanligt på alldeles för fort, är redan strax över 12. Så det börjar bli dags att sova lite   .


Sköt om er så hörs vi i morgon.

 





Av Heratorpets Vinja - 2 augusti 2011 23:53

Måste börja med att varna er för idag blir det JÄTTE MYCKE kort. 


Var ju meningen vi skulle öppna ett webbalbum så jag kunde lägga ut en massa kort. Men stället som vi ska använda skickade aldrig ut nån kod att godkänna med, så det är bara vänta tills det kanske funkar lite senare.


Så lite senare kommer det komma ca 50 kort från lägret. Tog många mer än så men ni får se flera när och om webb albumet funkar.

  

----------------------------------------------------------------------------

  

Idag så har vi varit i Västerås mitt på dan. Sambon letade cykel så vi åkte till Biltema  Bike Riding. Blev även en tur in på djuraffären där och köpte lite växter till akvariet  Fish .


Passade även på att äta lite när vi var där Pizza Parlor 2.


Har föresten varit ruggigt hett idag Hand fan, så några långa promenader har det inte blivit.


.

  

Vinja ute och spanar på bryggan.


  

Zäpo och Angie var på andra sidan ån.


  

Vinja hittat en kul pinne.


  

Inte lätt att ta sig fram här med en massa brännässlor.


  

Här inne åt vi.


  

Gott med pizza.


  

Vinja talade om att hon besökt Västerås idag.


  

Vinja utanför Hemköp i Torshälla.


.

På kvällen så tog jag och Angie en liten sväng ut mot udden och runt Torsharg. Började att skymma så det blev inte så många kort.


.

  

Vinja och Zäpo busar lite.


  

Vacker solnedgång.


.

Nu kommer det lite bilder från lägret. Tyvärr så är inte alla som var där med på kort då jag själv även ville träna lite och inte bara fota.


Om vi får fart på webb albumet så kommer jag lägga in flera där.


.

  

Christer och Enduros Cenit.


  

Daniel och Enduros Dio.


  

Johan och Enduros Denver.


  

Denver.


  

Emma och Enduros Diamant "Dia"


  

Annelie och Passats Flexi-Fuel "Flexi"


  

Dio och Daniel.


  

Daniel och Enduros Clicker.


  

Clicker kampar med sin matte.


  

Enduros Cax och Daniel.


  

Therese, Cax och Daniel.


        

Vinja "leker" med Daniel.


  

Bråka och Daniel.


    

Enduros Accsa.


  

Cenit på uppletandet.


  

Mikaela och Hassemans Qach "Izza"


  

Izza med ett föremål som hittade.


  

Annelie och Flexi.


    

Lita Till Zpader, som också har Zaiko till pappa.


    

Molars Zaiko.


    

Ingrid och Allt-I.


  

Dia.


  

Lollo, Carina och Drive.


  

Enduros Drive.


    

Enduros Cenit.


    

Denver och Daniel.


    

Mia och Aspirants Greta.


      

Enduros Bolt "leker" med Daniel och Christer.


  

Enduros Chriga och Christer.


    

Allt-I och Daniel.


    

Daniel och Dio.


  

Mia och Greta.


.

Jösses vilken tid och vad jobbigt det var att lägga in så många kort  Phew. Men nu är det en massa här och jag hoppas ni orkar ända hit ner.


Nu är klockan 1 så nu är det verkligen läggdags.


Natti, Natti  Pillow .









Av Heratorpets Vinja - 1 augusti 2011 23:17

Hade ju lovat er igår att jag skulle visa bilder från lägret. Men nu visade det sig att det blev så många att det är dumt att fylla upp hela bloggen med dom. Därför har Angie lovat hjälpa mig att göra ett webb album så jag kan lägga in många flera bilder. Hoppas att det ska kunna fixas i morgon.

Då kommer ni även kunna få se flera bilder än dom jag tänkt lägga i bloggen.


-----------------------------------------------------------------------------------


Så till dagens bravader.....


Har varit jätte varmt här idag  Sweaty, så någon promenad i värmen var verkligen inte aktuellt. I stället så åkte jag och Angie till Jolle basen för lite simträning med vovvarna  Synchronized Swimming. Blev ett redigt pass idag för dom fick simma i 50 minuter  Phew, dom fick även simma ett gäng intervaller.


Är verkligen kanon att ha tillgång till sånt bra badställe när det är så varmt ute.


Lite bilder från dagens simtur kommer här.


.

  

Skönt att svalka sig lite i värmen tycker Vinja.


  

Zäpo gillar också vatten.


  

Angie på bryggan.


  

På väg in efter en intervall.


  

Söta Zäpo.


  

Zäpo väntar på att sin dummy ska kastas.


  

Mattes lilla sjöjungfru.


  

Par simning.


  

Mor och son i strandkanten.


  

Men hallå, jag vill bada mera tycker Zäpo.


  

Fina Zäpo.


  

Väntar på att bollen ska kastas.


  

Full fart efter bollen.


.

På em så hämtade jag Mia och Greta i stan för att följa med dom hem. Skulle plocka hallon hemma hos dom, dom har nämligen MASSOR av hallon hos sig.


Var kanske inte så lätt att plocka bland alla tistlar och brännässlor, men jag lyckades plocka 3 burkar. Har inte kollat än hur mycke det blev men jag tror det blev 2-3 liter, kanske mera.


Vinja och Greta fick även leka lite hemma hos dom. Dom hade jätte kul, Greta är ett riktigt yrväder så Vinja fick väl tala om några gånger att hon skulle lugna ner sig.


Lite busbilder på Vinja och Greta kommer här.


.

  

Greta och Vinja.


  

Lite bus.


  

Hallå där, nu tar vi och lugnar ner oss lite tycker Vinja.


  

Fina flickorna Vinja och Greta.


  

Lite brottning.


  

Kom igen då.......


  

Vinja kollar in Greta som rullar i gräset.


.

Ja nu är klockan snart 12 så det börjar väl bli dags att leta upp sängen   . Men först måste jag väl kolla runt en stund hos er andra också.


Får se vad som händer i morgon, men om det är lika varmt som idag så blir det nog simning i morgon också   .


Hoppas att ni alla haft en bra måndag   .


Sköt om er och Natti, Natti   .








Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards