Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 18 januari 2012

Shoppat På Tuna Park & Simträning

Av Heratorpets Vinja - 18 januari 2012 23:45

Ja då var man som sagt ledig i några dagar igen   . Har inte varit nått lysande väder här idag   , har varit mulet och grått mest hela dagen. Så det passade kanon att vi hade bokat simtid till kvällen   .


Har försökt få tag på Expert flera gånger när jag vaknat för att höra om min kamera kommit. Vet inte hur många gånger jag ringt men inget svarat  . Så eftersom jag o A ändå hade några ärenden till Tuna Park så åkte jag dit för att kolla läget.


Men inte hade den kommit inte   , killen som jag gjorde beställningen hade inte alls gjort nån beställning från en annan Expert butik som hade flera kvar utan från central lagret och dom hade ju slut   . Men nu så har den jag pratat med beställt från en annan butik som hade kvar så han trodde den skulle komma på måndag, hoppas den kommer tidigare. Längtar så fruktansvärt efter min ny kamera   .


Så till dagens hundaktivet   , idag så blev det lite simträning för vovvarna   och det är ju som alltid lika uppskattat   . Dagens simpass för Vinja blev ca 35 min. Blev en gång intervaller i ca 3 min, blev 11 st sen 2-3 min i lina samtidigt som sonen. Så jag antar att jag har en trött och nöjd hund nu.


Lite bilder från dagens sim träning måste det ju självklart bli. Blev även 2 bilder på väg till bilen när vi skulle till Tuna Park.


.

   

Va inte så kul att vakna och se detta trista väder ute.


  

Vinja kollar in Zäpo som går på andra sidan ån.


  

Zäpo med sin dummy.


  

Och Vinja med sin Wubba.


  

Gäller att akta kameran för lilla fröken stänker ibland.


  

Kolla in hoppet.


  

Men hallå morsan, vad du stänker.


    

Fina Zäpo.


  

Par simning i lina.


  

Zäpo och Vinja.


  

Börjar bli lite trött efter att ha simmat i 35 min.


.

Nu är klockan snart 24,00 så det börjar bli dags dra sig mot sängen och sova lite   . Men först ska jag ut och snabb rasta Vinja och sen blir det nog ett CSI eller Criminal Minds innan jag går och sover.


Hoppas att ni haft en bra och skön onsdag   .



 

 
 
Monica

Monica

19 januari 2012 06:32

Man kan bli sur för mindre än att dom inte sköter sitt jobb som dom ska:-)hoppas du får den på måndag. Det är ju hopplöst nu för tiden när butikerna inte lagerhåller någonting.
Söta simmare, gillar svanhoppet i bassängen bäst.
Ha en skön ledighet/KRAM

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

19 januari 2012 06:45

Härligt med lite ledighet :)
Fina bilder!Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
sofie

sofie

19 januari 2012 07:30

Måste börja med att säga tack för alla kommentarer du har lämnat och skäms till mig själv för inga lämnade kommentarer på ett tag

Men vad tråkigt när det blir så där när man ska beställa nått. Man kan ju bli lite lätt irriterad eller i alla fall jag. Det är lite min natur. Hoppas att du får kameran på måndag. Vad har du beställt för kamera?
De verkar verkligen gilla att simma riktigt härligt och se och härligt att se den trötta blicken också. Då vet man att idag har jag varit en bra matte.

http://maysan-astrid.blogspot.com

 
Grabbarna boys

Grabbarna boys

19 januari 2012 08:10

Vad är det för kamera du beställt...nåt fint förmodar jag!!
Hoppas den kommer snart.
Ha en bra torsdag.
Kram Patricia o grabbarna boys!

http://www.grabbarnaboys.blogspot.com

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

19 januari 2012 09:31

Tror jag det, att du är arg!!! Så typiskt, med kameran. Skit!!!
Tur man har simtid, dagar som igår, när det är så grått och trist ute.
Skönt med lite ledigt nu :-)))
Ha en toppendag
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Nina

Nina

19 januari 2012 10:09

Men SUCK! Ibland blir man bara helt matt - hoppas nu att de sätter fart med kameraskickandet. Härligt med lediga dagar även om vädret inte visar sig från sin bästa sida. Huvudsaken är att det inte regnar :). //Kramkram

http://www.palmstrand.se

 
Emma och Malte

Emma och Malte

19 januari 2012 10:14

Vad skönt att vara ledig i några dagar nu :-) En annan ska ju jobba hela helgen, fre-sön :-( Men det är skönt med pengarna :-)
Fy vad dåligt att de inte hade fått hem kameran, tycker det är väldigt dålig service på expert faktiskt. Jag beställde ett objektiv där och då sa de att det skulle ta 2 dagar, men efter en vecka så var det inte ens påväg dit! Så jag sket i det och köpte det på ett annat ställe istället :-)
Så härliga simbilder på vovvarna!

Jag fick ett tips igår på träningen gällande inkallningen, att jag skulle möta upp honom med handen och godis och sedan följa honom in på positionen för att han inte skulle hoppa, så nu provar vi på det!
Ligg ska vi träna på mycket nu tills nästa gång för han ville inte alls igår om jag stod jämte. Utan la sig bara ner om jag stod framför honom, om du förstår vad jag menar :-)

Kram!

http://cockerkillarnasvardag.blogspot.com

 
sofie

sofie

19 januari 2012 11:56

Det var ett bra kamera paket. Jag har en Nikon men den större modellen efter din och jag trivs jättebra med den. Jag använder mig nu på vintern mest av originalobjektivet då det större som du också fick med är lite krångligt att ta kort med inne. Man får backa så jäkligt. Siffrorna efter objektivet har jag fått förklarat för mig står för hur mycket ljus objektivet kan ta eller tål. Kan man köpa ett objektiv under 4 mot 2 så är det bara bra. Men de är också dyrare. Tänk på att du ska köpa några flera objektiv att kolla om det finns inbyggd motor i dem. Min kamera har inte det i huset utan måste ha det i objektivet. Jag fattar inte heller så mycket men det är roligt :) ska bli kul att se alla bilderna sedan då

http://maysan-astrid.blogspot.com

 
Jessica

Jessica

19 januari 2012 16:24

Förstår att du är kamerasjuk, hoppas den dyker upp snart!
Härliga simbilder, antar att det stänkte lite extra efter svanhoppet:))

Ha en riktigt härlig helg!:)

http://www.yrlabus.se/bloggen

 
Annica

Annica

19 januari 2012 17:34

Nämen nåt såå irriterande...hoppas den kommer på måndag nu då!!! Håller tummarna=)
Haha vilket hopp hon gjorde i bassängen Vinja:)
ha det bra!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

19 januari 2012 19:07

Hoppas du får hem den fooooort :D! KRam

http://chanellie.bloggplatsen.se

 
Kicki

Kicki

19 januari 2012 21:47

...men va trist med kameran, vad har du köpt för någon??...hoppas du får den tidigare!! kramiz

http://www.gammtackan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards