Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Måste Det Vara Så Grått & Trist Ute

Av Heratorpets Vinja - 23 januari 2012 22:30

Japp, då har man avverkat sin första fm då. Var i och för sig inte så jobbigt för vi hade materialbrist och hade inte mycke att göra.


På fm såg det ut som om det skulle bli kanon väder för solen lyste så vackert   , men den försvann visst rätt snabbt för när jag slutade så fanns det inga spår av den alls kvar   . Var bara grått och trist ute när jag kom hem.


Var verkligen inte så pigg på att traska ut på promenad idag   , men det var bara att bita ihop och traska iväg. Vinja ville ju gärna ut efter att ha varit själv hela fm.


Dagens promenad blev ut mot Kolsta och sen genom skogen och hem. Zäpo var med oss på promenad då matten jobbade.


Lite drygt 8 km blev dagens sväng.


Tror ni att jag fick nån kamera idag då.....Nej, nej då. Försökte få tag i dom hela fm men ingen svarade   . Sen ringer dom på em och säger ATT DEN INTE ÄR SKICKAD ÄN men ska skulle skickas idag och troligtvis vara här på onsdag. Faan vad förbannad jag blir över att få behöva vänta så länge   . Inte mycke sevice där inte känns det som.

Så nu är det väl bara hoppas att den kommer på onsdag också, och gärna innan jag börjar att jobba så jag hinner hämta den också.


Kommer lite bilder från dagens promenad men dom är absolut inte bra alls   . Är verkligen inte lätt att få några bra bilder när det är så grått ute. Ska verkligen bli spännande att se sen hur korten blir med nya kameran, om det blir nå bättre fast det är grått ute.


.

  

Som ni ser så var det attans grått och trist ute här på em.


      

En hel del bus blev det.


  

Genade lite över gärdet där det inte var så halt.


  

Både Vinja och Zäpo gillar dragkamp.


  

Stolt vinnare av dragkampen blev Zäpo.


  

Lite poserande han vi med innan det blev alldeles för mörkt.


.

Blev lite sen blogg idag, men i morgon så får jag en pytte sovmorgon. Ska nämligen på heta arbete kurs på brandstationen. Vi måste ha sånt på jobbet och mitt håller på att gå ut.


Hoppas vi får sol i morgon för det här var verkligen attans trist   . Eventuellt så blir det lite dragträning i morgon om vädret tillåter.


Natti, Natti   .




 
 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

23 januari 2012 23:29

Förstår din ilska!!! Fy, vad trist :-(
Lite sol gör ju att det går lättare att gå ut, visst är det så. Här såg jag den på fm, men så plötsligt var den borta igen.
Ja ja, vi har åtminstonde lite snö, som gör att det blir lite ljusare.
Bränn dig inte i morgon , *fniss, fniss*!
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Monica

Monica

24 januari 2012 07:54

Service är ju inget man jobbar på nu för tiden, hade nog blivit förbannad;-((( och bett dom stoppa upp sin kamera i ja du vet.
Fattas bara att det är något fel på den också.
Här snöar det och är grått varje dag, tycker snön kunde ha hållt sej borta denna vinter halt och jä....t är det också.
Ha en bra dag, att gå kurs brukar vara roligt;-)))
KRAM

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Jenny N

Jenny N

24 januari 2012 09:00

Ja, nu skulle det vara härligt med en riktig solskensdag! Här är det också grått, men en massa snö som i och för sig lyser upp.
Vad spännande med en ny kamera, hoppas att dom får iväg den till dig snart!

http://www.kulmedhund.blogspot.com

 
Emma och Malte

Emma och Malte

24 januari 2012 09:32

Fy vad dåligt att du inte fått din kamera ännu!!! Det är ju jättedåligt. Men om du inte får den till onsdag hade jag köpt den nån annanstans istället för såhär kan de ju inte hålla på?
Vi hade likadant väder som er igår, först sken solen och precis när vi skulle gå ut så blev det jätte grått och mulet :-( Men idag är det soligt än så länge :-)
Hoppas du får en bra dag!
Kram

http://cockerkillarnasvardag.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

24 januari 2012 11:30

Jag tycker det är skönt så länge det är mulet och grått, för det betyder att vermometern håller sig i skinnet och vi slipper griskylan, hihi. Det där med att beställa grejer kan va ett helt företag, jag har välan hört hur Lillhussen och hussen muttrat när det fått vänta några veckor, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
sofie

sofie

24 januari 2012 13:05

Men gud så trist var fan är kameran :) Jag förstår att du är irriterad. Hoppas att de har skickat den nu då.

Ja jag håller med var är solen. Den är framme när man inte är ledig och sedan tar den semester.

http://maysan-astrid.blogspot.com

 
Ingen bild

Annica,Älsa o Bollnäsa

24 januari 2012 18:09

Jag skulle kika in här och se om du tagit några foton med nya kameran och så har du fortfarande inte fått den!!! Vad tråkigt!!
Håller tummarna att du får den i morrn då!!
Ha det bra:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards