Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

Lite Hundbus & Simträning

Av Heratorpets Vinja - 5 februari 2012 20:15

Har inte varit nå kul väder alls här idag   . Var visserligen "bara" -8 grader idag men det blåste attans kallt så det var inte skönt ute alls   . Grått och trist har det också varit. Bara hoppas att det kan sluta att blåsa för då är ju -8 grader rätt lagom.


Men i natt när jag skulle ut sista rastningen med Vinja var det verkligen inte skönt ute, satan vad kallt det var. Finns bildbevis hur kallt det var.


.

  


.

Vid 1-taget så åkte jag hem till Vicky och hennes grabbar en stund. Vinja och Texas hade jätte kul och busade en massa.

Självklart så hade jag kameran med mig och fotade lite när dom busade. Men det gällde vara snabb för man blev kall om händerna attans fort   .


.

        

Full rulle på Vinja & Texas.


  

Vinja, Happy och Texas.


  

Texas spanar in Vinja.


  

Mera bus blev det.


  

Happy med sin boll.


  

Fina Texas.


  

Kolla in Vinjas stil med bollen....


  

Texas.


.

Var ju som sagt himla kallt ute idag, inget skönt promenad väder alls   . Men som tur va så hade vi en simtid inbokad idag kl 16,00   så det var verkligen väldans bra planerat   . Fast det visste jag ju inte förstås när jag bokade tiden   .


Dagens simträning blev ca 30 min, började med 6 min uppvärmning, sen blev det 3*3 min intervaller med vila 3 min mellan varje. Tyvärr så gick det inte få på nån Jet Stream idag   , så typiskt. Men dom håller ju på att bygga om bassängen eller rättare sagt så bygger dom en ny som ska ligga där dom har en liten gräsmatta idag. Ska bli spännade att se om den blir nå annorlunda än den som är nu.


Lite bilder från simningen kommer det självklart. Idag så testade jag objektivet som heter 18-55, förra gången hade jag ju det fasta 35 men tyckte det var svårt för jag blev lite för nära då. Men kvalitets mässigt så vet jag inte vilka som är bäst, har inte kollat ordentligt än.


.

        

Vinja trivs bra i bassängen.


  

Kolla vilken min hon får när hon ruskar på sig.


  

Men vad då sluta nu, jag vill simma mera....Är inte alls nå trött   .


.

I morgon så är det jobbar dags igen och klockan ringer halv 5   . Är också första dagen på vårat 3-skift som gör att vi från nu bara är ledig på helgerna, kommer verkligen kännas som alldeles för kort som är van vid 4 dagars ledigt. Visst då jobbar vi ju 7 dagar i sträck, så man får väl se efter några veckor hur det känns.


Ska börja fixa inför morgon dagen strax, tänkte försöka komma i säng något skapligare än jag brukar   . Hoppas att jag klarar det också, finns stor risk jag inte gör det om jag känner mig rätt   .


Hoppas att eran helg varit bra   , hoppas verkligen att vädret är lite mindre blåsigt i morgon så man slipper frysa när man ska ut och gå.


Hörs i morgon. Bye, Bye   

 
 
Emma och Malte

Emma och Malte

5 februari 2012 20:54

Usch -20 förstår jag att det är kallt! Här hade vi väl minus 12 tror jag sist jag kollade. Men idag är det "bara" minus 7 :-)
Ni verkar ju haft en bra dag ändå trots kyla :-) Funderar också på att prova att simma med Malte, det ser ju ut som hundarna gillar det jätte mycket :-)
Och så måste jag fråga, ska du ha en valp?? ;-) Verkade så i svaret du skrev på min blogg. hehe :-)
kram!

http://cockerkillarnasvardag.blogspot.com

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

5 februari 2012 21:36

Jaa, nu räcker det med kylan! Våra -27 grader, hade vi i natt, på dagen blir det bättre, som tur är.
Kul att ha lite olika buskompisar. Ombyte förnöjer ;-)
Näe, Quila o Ronja ligger ju gärna ute i snön i kylan, så den bekommer dom inte alls. Pälsen är enormt tjock. När bernern vaktade gårdar i alperna, kunde det nog bli bra mycket kallare.
Vintern är nog den tid på året som dom gillar bäst.
Grilla korv gjorde vi hemma, vilket visserligen är i skogen. Det smakar ju så gott ute!
Vi har ett uppehåll i simmet nu. Lite krångligt när det är så kallt och vi har en bit att åka.
Ska tänka på dig i morgonbitti :-(
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
ulf

ulf

5 februari 2012 23:06

Vilken underbar kråkhistoria. Kan se den framför mig.
Vi hade väl ca 10 minus på utflykten, har man nån varm dyna att sitta på är det inga problem.
Du har ju rena Ahlshammar i bassängen. Bilderna blev ju fina.
Ha en bra vecka.
Ulf

http://schferliv.blogspot.com

 
Grabbarna boys

Grabbarna boys

6 februari 2012 08:22

Huuuuuuuuu vad kallt....- 20 grader har vi nog aldrig upplevt här nere i söder.
Det räcker gott med - typ 15 grader som det varit nu.
Härliga ute och innebilder.
I kväll är det dags för Vilgot att simma igen!!
Ha en bra dag.
Vovo kram!

http://www.grabbarnaboys.blogspot.com

 
Annica

Annica

6 februari 2012 09:01

Ja blä idag blåser det som sjutton här och -6 känns betydligt kallare=(
Jag tror att Älsan fryser för att hon inte är "okej" i kroppen, dels spondylosen som gör att hon inte är lika rörlig längre och sen kanske det hon har nu och äter kortison för har lite med det hela att göra, men tassar har hon jämt varit känslig i! Ästher fryser inte om kroppen men om tassarna om det blir lös snö på dom och är över -5, annars fryser inte hon så lätt, men nu har hon fått såg jag lite irritation mellan tassarna då det fastnat snö som blivit is och hon sen försöker gnaga bort det när vi är ute, tårna spretar åt alla håll på henne, och att smörja henne med nåt är det absolut värsta som kan hända henne..hon blir galen =)
Superfina bilder du får till tycker jag =)
Hoppas du kom i säng i tid=)

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Nina

Nina

6 februari 2012 13:11

Det var ju väldigt vad kameran får jobba ;)! Igår laddade jag batteriet till vår ... med lite tur får den följa med ut nästa helg *hehe*. Bara det inte är för kallt. Jag har ingen aning om millimetrar hit och dit men bilderna ser ju fina ut tycker jag. Ha en go vecka nu och hoppas att det slutar blåsa! //Kramar

http://www.palmstrand.se

 
Monica

Monica

6 februari 2012 18:51

Skakbilden var läcker, nu får det vara bra med kyla -10 här nu;-(
Skillnaden mellan 2 och 4 dagar är ju ganska stor och man får mer gjort när man är ledig i veckorna tycker jag, man slipper ju trängas med alla 9 till 5 jobbarna i helgen.
Ha en skön kväll/KRAM

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Kerstin

Kerstin

6 februari 2012 20:07

Ja fy bubblan för kyla, vi hade -27 på natten mellan lördag o söndag. Etype höll på att frysa fast,han fick vi ta upp och bära...Köldkramp har vi klarat oss ifrån men förra vintern var det mycket sånt!
Snart kommer ljuset och värmen :)
Må så gott/ Kram

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards