Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 10 november 2013

Promenad Med Lite Jakt.....

Av Heratorpets Vinja - 10 november 2013 23:47

Har inte varit nå speciellt mycke bättre väder idag tyvärr   . Ja vi har sluppit regn men mulet och grått har det varit.


Förmiddagen ägnades åt matlagning då jag har tre em nästa vecka och inte vill jag stå och laga mat då inte   . När det var klart så blev det en promenad i Torshargs skogen   om jag vetat innan vad som skulle hända så hade jag nog stannat hemma i soffan....


När vi hade gått drygt halva promenaden så när vi kom runt en kurva så ser jag en rådjurs bak längre fram. Vinja som var närmast han jag få tag på men Bozza som var närmre for iväg som en avlöning   .


Skrek som en galning   , men inte hjälpte det inte. Det ända positiva i eländet var väl att Bozza gick med skall så jag hörde att dom ändrade riktning så jag visste i alla fall åt vilket håll jag skulle leta.


Men hon är snabb den lilla damen och länge var hon borta, minst 20 minuter var det o det kan vara längre också. Huu vilka hemska tankar man hade om vad som skulle kunna hända.


Gick och ropade en massa o även busvisslade, Vinja fick även skälla i fall Bozza skulle höra det och hitta tillbaka. Till slut så kom hon farande genom skogen långt ifrån där hon stack. Hon var lerig och blöt men inte speciellt trött tycker jag.


Tack o lov hade hon inte gjort sig illa heller   , men hon kommer säkert ha en rejäl träningsverk efter det passet   .


Inte för jag vet om det hjälper men Vinja läxade upp dottern rejält när hon kom tillbaka   , får hoppas att det hjälper.


Lite bilder han jag få innan jakten   , men det dåliga vädret gör ju att det är svårt få bra action bilder för då behövs ordentligt med ljus.


.


Bozza ute och spanar på bryggan.


 

Mulet och grått var det idag.


 


 

Tur dom har varandra och kunna busa lite.


 

Bozza som tror hon är en jakthund....


 

Vinja har spanat in dottern....


    

Som i godan ro står och knaprar på en pinne...


 

Morsan till attack...


 

Får jag lov....


 


   


 

Dom har så kul tillsammans   .


 

Nu är hon på g igen Vinja och Bozza anar ingenting alls   .


ATTACK!!!!!


   

Lite halv suddiga poserings bilder. 


       

Dragkamp med morsan är alltid kul.


 

Lika envisa bägge två.


 

Men tjejer då....Måste ni vara mitt i leran....


    

Nu tar jag den...


 

Min lilla söta galning   .


   

  .


 

Vinja flisar en pinne.


 

Min fina söta Vinja   .


 

Strax efter denna svängen stod rådjuret som Bozza ville "leka" med   .


.


Promenaden som i vanliga vall brikar bli runt 5 km blev idag nästan 7 km efter allt springande fram o tillbaka och leta efter Bozza. Hur långt Bozza sprang är nog minst det dubbla i alla fall, säkert ännu mera   .


I morgon så jobbar jag em och jag hoppas verkligen inte att det blir någon rådjurs jakt i morgon för det klarar nog inte mitt hjärta av     .


Hoppas ni alla haft en bra helg och inte så mycke jakt som det varit här....


Ha det så bra ni alla och natti, natti på er   .


   

 
 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

11 november 2013 01:01

Men, fy vad hemskt när dom drar iväg så där. Peppar, peppar, har mina aldrig varit utom synhåll så länge. Förstår att tankarna springer iväg med en, och man tänker på allt som skulle kunna hända. Usch o fy, vad otäckt. Hoppas Vinjas uppläxning kan sitta kvar lite i Bozzas hjärna ;-)
Sov gott
Kram

http://quilaoronja.bloggplatsen.se

 
Henrik Olsson

Henrik Olsson

11 november 2013 04:50

Vi fick otroligt nog sol igår, och idag hade vi en stjärnklar himmel att titta på under morgonpromenaden - så jag hoppas på lite sol idag också! :)

Ha en riktigt fin dag! :)

http://www.henrikolsson.eu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards