Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 1 mars 2014

Dags Att Sammanfatta Lite Dagar Igen Då.

Av Heratorpets Vinja - 1 mars 2014 12:15

Ja då var det dags att sammanfatta lite igen då.


I onsdags så blev det träning i Treadmillen för Bozza. Idag blev passet 30 min, började med 5 min uppvärmning, sen trav i 17 minuter varav 10 minuter i Jet Streamen och sen avslutades det med 8 min skritt i lite olika takter. Hon är så duktig och sköter sig kanon   .

Hon mätte även musklerna i onsdags och jösse vilket resultat det blivit på bara 6 gånger, fram hade hon ökat 1 cm, från 24 cm till 25 cm. Bak mätte hon 47 och 48 cm första gången och nu 50 cm, så hon har ökat med 2-3 cm där. Så himla kul att det gett resultat så snabbt   .


.

   

Bozza i Treadmillen.


.

I torsdags så blev det först en promenad med Vicky och hennes grabbar på ca 5 km. Bozza och Texas sprang som galningar och busade så dom sprang säker det dubbla   .


Efter promenaden åkte vi till SHK och tränade lite lydnad. För Bozzas del blev:

Fritt följ- Gick skapligt, inte lätt koncentrera sig när det är flera där.

Inkallning- Den gick bra.

Apportering- Där tränade vi på att hålla utan att tugga, bära utan att att släppa och även en liten "inkallning" med apporten. Tycker det går framåt men självklart finns det massa att jobba på.

Framförgånde- Tycker det går framåt där också och hon kan gå skapligt sakta mot bollen, ja med lite påminnelse ibland förstås   .

Hopp- Det funkar också bra, gör bara uthopp än så länge men det kommer det andra också.

Budföring- Har inte tränat nån budföring alls med Bozza   . Så nu passade jag på när jag hade tränings hjälp. Så mycke budföring blev det väl inte utan mera springa emellan och äta godis. Men någonstans måste man ju börja.


För Vinjas del blev det:

Fritt följ- Märks det var länge sen vi tränade för hon tränger som faan. Som tur är blir det något bättre när vi tränat lite mera.

Inkallning- En bara rak som gick bra.

Apportering med metallen- Har ju problem med farten in, men tyvärr så är det ju lite typiskt Vinja. men jag körde lite med bollen och får känna mig nöjd med det som blev.

Hopp- Inga problem.

Budföring- Även Vinja fick testa, har inte kört det på flera år men det gick bra.


Har tyvärr inga bilder från träningen för det var för mörkt, men en gruppbild från mobilen kan jag bjuda på i alla fall.


.

 

Bozza, Vinja, Happy och Texas.


.

Igår fredag så blev det simträning för tjejerna   och det är alltid uppskattat   . Ca 30 minuter simmade dom, Vinja fick 2*15 med intervaller i Jet Streamen och lite hopp från rampen. För Bozzas del blev det mest hoppande men det verkar vara himla jobbigt det också   .


Här kommer lite bilder från när tjejerna badar.


.

 

Tjoohoo vad kul tycker Bozza.


 

Mitt lilla blötdjur.


Ja tar den....


Lillpluttan.


   

Vinja i en av intervallerna.  


 

Ducka morsan för nu kommer jag.


 

Man måste vila lite också.


 

Mina badbrudar.


   

Hon tycker det är himla kul lilla Bozza.


 

Mina fina flickor.


 

Bozza håller koll på morsan.


 

Blötdjur.


 

Tjoohoo.


   

Vinja kan också hoppa.


   

Bozza min lilla badgalning.


.

Ja då var vi ikapp igen då   . Blir tyvärr inte så mycke fotande nu när det är så grått och trist ute, bilderna blir så dåliga då   . Hoppas det kan bli lite sol snart så man kan börja fota ordentlig igen.


Nu funderar jag på att åka och spår och göra uppletande med tjejerna om jag hinner innan det börjar att regna.


Ha en bra dag så hörs vi en annan dag   .



 
 
Lillian

Lillian

1 mars 2014 19:02

Tror hele Norden venter på sol nå, skikkelig vår med alle vårblomstene i den skarpe solen. Her har det ikke vært sol siden i fjor! Ser ut som de storkoser seg i bassenget, da er det bare å vente på sommeren så de kan bade ute også. Ha en flott helg!

http://www.sognafaret.no

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards