Heratorpets Vinja

Senaste inläggen

Av Heratorpets Vinja - 28 oktober 2013 20:15

Jaha, första fm-skiftet avklarat och man överlevde den också   . Men huu vad trött och seg jag varit   var rätt skönt med materialbrist idag så man kunde vila lite   .


Har varit riktigt blandat väder här med allt från sol   till regn   . Tyvärr har det varit mera regn än sol   .


Är inte kul att fota i detta väder då korten blir allt annat än bra   , blir tyvärr rätt mörkt i skogen när det är mulet ute. Blev bara en kort sväng på ca 3 km men tjejerna fick som vanligt göra lite uppletande när matte har dåligt om tid.


Det tråkiga är bara att valla av rutan själv   . Dom fick 4 föremål var och idag så hade jag gömt föremålen lite så det skulle bli svårare, och lite längre tid tog det allt så dom fick jobba ordentligt   .


Tyvärr så verkar Bozza tycka det var alldeles för liten sväng för det var inte länge sen som hon anföll sin matte med en kampleksak och tyckte vi skulle busa lite   .


Blev inte många bilder kvar efter rensningen och egentligen skulle väll dom här hamnat i papperskorgen också för dom var inte kul alls   .


.


 

På elljus spåret. Vinja blir såå dålig när hon får skon på sig, annat mot dottern som far som en galning ändå.


 

Spännande dofter.


 

Lillskruttan.


    

Liten paus i skogen.


Mor och dotter.


 

Vinja har hittat en pinne att flisa sönder.


 


   

Dragkamp med morsan är kul.


   

Poserar på stenen.


 

Bozza   .


 

Vinja   .


   

Sötnosar   .


 

Duktiga tjejer efter dagens uppletande.


.


Mer än så har vi inte hunnit med här idag. Blir så himmla fort mörkt ute nu när vi ställt om klockan och sen är mulet ute.


Håll tummarna att jag kanske kan komma i säng i tid ikväll. Klockan är bara strax efter kl 8 och jag tror inte ja har så mycke kvar att göra än bre mackor till jobbet i morgon och rasta tjejerna.


Fast med min otur så kommer det säkert upp nått mera så klockan blir mycke i alla fall   .


Ha det så bra ni alla där ute och hoppas ni inte blåser bort.

ANNONS
Av Heratorpets Vinja - 27 oktober 2013 22:15

Upptäckte att Vinja gjort sig lite illa i tassen efter fredagens jakt   . Tyvärr är hon inte lika "tålig" som dottern med att ha skon på sig så det blev att sätta skor på bägge framtassarna på dagens promenad så hon inte skulle halta. Igår hade hon bara en och då gick hon riktigt illa   .


Blev en sväng på ca 5 km idag med lite uppletande.


Trotts vi fått en timme till idag så har dagen bara svischat iväg....Fast jag har även hunnit med lite hemma, vilket inte är så ofta   .


Lite kort från dagen blev det självklart   . Tyvärr var det lite halv dåligt väder ute så korten blev inte som jag ville. Så ni får stå ut med dom ändå, för en blogg utan kort är ju super trist   .


.


 

Bozza hade lite bryggkoll idag.


Man kan ju kombinera bryggkollen med lite gräs ätande också.


 

Mina sötnosar   .


 

Jösses vad sjuk hon ser ut med två skor på sig....


 

Solen lyste som sagt med sin frånvaro.


    

Är inte mycke vackra löv ute kvar heller.


     

Bozza hittade sig en smaskig pinne.


 

Sitter och väntar på uppletande.


   

Bozza på väg ut och leta.


 

Hittade alla saker gjorde hon.


 

Vinja på väg ut och leta.


 

Självklart hittade hon också alla saker.


 

Min lilla söta busiga Bozza   .


.


Nu är klockan snart halv 11 så det börjar bli dags att leta upp sängen   . Men först ska det fixas inför jobbet i morgon o rasta tjejerna en sista gång, och framför allt måste jag bli trött också   och det är jag inte alls   .


Hoppas ni alla haft en bra helg med era fyrbenta vänner   .


Sköt om er och natti, natti   .


 

ANNONS
Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2013 22:00

Tiden har tyvärr inte räckt till att blogga så det får väl bli en sammanfattning igen då.


I onsdags så blev det en promenad i skogen på ca 4,5 km med tjejerna och så passa vi på att göra ett uppletande också. Dom fick 4 föremål var och var som vanligt jätte duktiga   . Gäller passa på när man hinner.


Solen lyste tyvärr med sin frånvaro i onsdags så det var inte så lätt få bra action bilder   . Men lite bilder lyckades det bli ändå. Här kommer lite bilder när tjejerna busade och lite annat också.


.


 

Vinja poserar bland löven.


 

Vinja älskar att rulla.


                     

Sen blev det en massa bus vilket alltid är kul   .


 

Var tyvärr rätt mulet ute.


 

Hittade några gula löv så tjejerna kunde posera lite   .


 

Duktig tjejer med dagens uppletande saker.


.


Det var som sagt vänd skift i onsdags så det var bara försöka lägga sig för man skulle ju upp igen kl 4,30   .


På torsdagen sen så var det meningen det skulle bli en promenad efter jobbet. Men det blåste halv storm så det blev bara en rastning ut till udden och tillbaka.


Förra året så satte dom upp en massa lampor ut mot udden, men inte föräns nu så lyser det. Äntligen   .


.


 

Riktigt bra blev det med lyset.


.


Ja sen har vi gårdagen då som man helst vill glömma   . Det började så bra att jag och min kompis som har Vinjas son Zäpo åkte till Vilsta för att gå en promenad. När vi gått några kilometer så far Bozza och Vinja in i skogen och leker.


Tycker det blev ovanligt tyst så jag började ropa   . Hände ingenting   . Sen hör jag hur en hund kommer och var helt säker på att det var Vinja för hon brukar absolut inte jaga. Men det var lilla Bozza som kom springande   och morsan såg jag inte röken av.


Stod kvar en bra stund och ropade men ingen Vinja kom   . Dom första 15 minuterna var jag riktigt arg   och kände att kommer hon tillbaka nu så slår jag ihjäl henne   . "Antar ni förstår det inte var ordagrant menat" När det sen gått 20 minuter och mera så började jag bli riktigt orolig och funderade verkligen var hon var. Det gick ju en väg ca 100 meter bakom oss från där hon stack och jagar hon ju vilt har man ju ingen aning om hur dom springer   .


Vi började gå mot spåret och ropade samtidigt som jag busvisslade men ingen Vinja kom, och nu började jag verkligen bli orolig   .


Det kom flera joggare på spåret och jag stannade alla och frågade om dom sett någon grå schäfer, men ingen hade sett någon   . Men alla lovade hålla kolla om dom såg någon, berättade vad hon hette och att hon är jätte snäll.


Det måste säkert gått 30 min sen hon stack iväg när vi helt plötsligt hör någon ropa på oss och med dom kom Vinja   . Dom berättade att dom sett henne och ropat på henne o hon hade kommit och varit så jätte glad   . Det är nämligen så att Vinja när hon springer efter vilt och sentappar det och ska ta sig tillbaka måste få någon form av black out och blir helt vilsen. Hon som i vanliga fall är så klok och tänker så blir verkligen jätte lost när hon kommer bort o uppenbart helt förvirrad   .


Hon var redigt trött när hon kom tillbaka   och blev såå glad när hon såg oss.


Så det slutade i alla fall tack o lov bra   men jösses vilka tankar som for i huvudet medans hon var borta.


Innan Vinja stack så han vi i alla fall tidigare ta lite gruppfoton på dom och dom kommer här.


.


 

Fina gänget   .


 

Dom är så fina alla tre   .


.


Idag så har vi hjälpt dotterna att flytta, så när vi kom hem så åt vi och jag stupade i säng   , jösses vad trött jag var   . Var meningen vi skulle ta en promenad senare men jag var så seg att det bara blev en tur ut till udden och tillbaka. Får bli bättre i morgon, hoppas jag.


Hoppas att ni orkade läsa ända hit, och gjorde ni det inte så kan jag förstå er för det blev en väldans massa text idag.


Hoppas att ni alla haft en bra lördag och inga jagande hunder hoppas jag   .


Sköt om er alla och ha det så bra   .


 Av Heratorpets Vinja - 22 oktober 2013 23:21

Var meningen att jag skulle vara duktig och blogga igår   . Men vad tror ni händer då.....jo bloggplatsen ligger nere så det går inte att blogga, så himla typiskt   .


Så då börjar vi med igår då. Blev inte någon lång då jag lovat skjutsa en kompis till tåget. Blev en tur ut till udden och tillbaka o jag passade på att fota lite medans solen var framme   .


Idag så har det regnat hela dagen   så himla trist   . Så det blev en liten sväng på ca 4,5 km utan kameran. Men eftersom det finns kort från igår så blir ni i alla fall inte utan kort   .


Här kommer då lite kort från gårdagen.


.


 

Hmm, vad är det här då....


   

Nyfiken som hon är så måste det ju undersökas ordentligt.


     

Lite bus är alltid kul.


 

Utsikt vid udden.


 

Självklart måste det poseras lite i det fina vädret.


 

Mina fina flickor   .


 

Mera posering.


   

Lillskruttan Bozza   .


   

Min fina Vinja   .


.


Mera än så blev det inte för denna gången. Nu ska jag försöka lägga mig i tid   . Tyvärr tror jag det är dömt att misslyckas för det gör det alltid   .


I morgon så är det vänd skift så då kan jag inte tänka mig att jag hinner/orkar blogga. Behöver försöka sova så fort det bara går.


Natti, natti på er alla och ha det så bra   .

  

Av Heratorpets Vinja - 20 oktober 2013 23:45

I fredags så var vi på Strömsholm och simmade lite   . Bozza vill fortfarande i inte gå ner på rampen utan hoppar rätt ut i vattnet.


Tyvärr så blev det inga bilder då det var alldeles för mörkt att fota   . Så det blir en bild från förra veckan när vi simmade istället.


.


 


.


I lördags fm så åkte vi hem till Lena och grabbarna och var kvar tills söndag kväll. Är alltid så kul att vara där o träna hund o göra massa kul saker   .


Var meningen vi skulle ta en massa fina bilder i solen på alla hundarna   , men tyvärr så har det varit mulet hela helgen   . Så tyvärr blev det inga tränings bilder. Men i lördags så tränade vi uppletande och idag så har jag hjälpt Lena på tomten o tagit bort en massa grenar och löv.


Hundarna har farit runt och busat så dom var jätte trötta   , måste erkänna att vi var rätt sega efter allt släpande med grenar så varken vi eller hundarna var så sugna på träning.


Gjorde ett tappert försök att fota alla bland löven men tyvärr så blev dom inte alls som jag ville   . Det gör verkligen så stor skillnad på om det är sol ute eller inte. Men här kommer några bilder i alla fall när dom poserar och några andra.


.


 

Qalle.


 

Bozza.


 

Vinja.


 

Ego.


Bärra.


Ego, Qalle, Vinja, Bozza och Bärra.


   

Helt ointresserade.....


   

Vinja och Bozza.


     

Vinja med sin fina son Bärra   . Tyvärr dålig kvalite på bilderna.


 

Bozza tycker katterna är jätte söta   .


 

I lördags kväll/natt var dt fullmåne ute och självklart var jag tvungen försöka fota den. 


.


Har som vanligt haft en toppen helg hemma hos världens bästa Lena   . Men nu är jag super trött, både säkert från att släpa grenar och att klockan  snart närmar sig 01,00


Så nu tackar vi för oss och säger natti, natti   .

Av Heratorpets Vinja - 17 oktober 2013 17:51

Att vakna till skit väder ute   och att vara trött o seg   är ingen bra kombination   . Idag så fick tjejerna nöja sig med en liten kort sväng bara som blev ca 2 km.


Kan tänka mig att Bozza är redigt besviken på sin matte   . Men ibland orkar man inte bara helt enkelt.


Kameran var inte heller med så ni får nöja er med lite kort från mobilen. Kvaliten är usel men jag hade ingen lust förstöra kameran i regnet.


.


 

Tjejerna i höstlöven. Men jösses vilka dåliga bilder det blev, får nog köpa ny mobil tror jag.


 

Utsikt från udden, ser inte så skönt ut precis.


 

Poserar vid udden.


 

Spännande nyheter.


 

Så här kan man ju också ligga   . 


.


Nej nu är det dags sussa lite så man orkar jobba. Är sista natten tack o lov och sen ledigt några dagar   .

Av Heratorpets Vinja - 16 oktober 2013 18:30

Idag så sken solen i alla fall när vi var ute   . Så självklart fick tjejerna posera lite bland höst löven.


Orkade inte aktivera dom idag så det blev bara en promenad    på ca 5 km. Men är som sagt inte på topp när man gör nätter   .


Ska snart gå och sussa lite   så det blir inte så mycket skrivet idag. Men här kommer i alla fall lite bilder från dagens sväng.


.


 

Flickorna poserar i höst solen.


   

Min vackra fina Vinja   .


     

Mitt söta lilla bus troll Bozza   .


   

Tjejerna hade lite bryggkoll idag.


 

Nån jävla idiot som bygger om sin brygga lämna brädor med spikarna uppåt....Hur jävla puckad får man vara   .


Mor och dotter.


 

Bäst stå högt så man ser ordentligt.


 

Lillpluttan   .


 

Rådjuren var på gärdet idag också.


Hösten är verkligen vacker.


     

Självklart så blev det lite dragkamp mellan mor och dotter idag också.


.


Mera än så blev det inte från oss. Ha det så bra så hörs vi kanske i morgon igen   .  


   Av Heratorpets Vinja - 15 oktober 2013 18:15

Blir en liten snabb blogg för jag måste snart gå och sova   .


I morse när jag kom hem så tänkte jag att ja skulle åka till bruks och gå en promenad samt även hinna med både uppletande och lite lydnadsträning. Men som vanligt när man jobbar natt är man attan seg, trött och svårstartad   . Så det blev bara en promenad här hemma på ca 5 km   . Fast uppletande blev det i alla fall för tjejerna.  4 föremål var som gick alldeles kanon   .


Det är tyvärr mulet och trist ute och verkligen inte lätt få några bra kort   . Nu vill ja ha sol   så bilderna blir lite bättre igen.


Måste säga det känns lite trist att lägga ut korten när jag inte är nöjd med dom   . Men samtidigt är det rätt trist med en blogg med bara text, så ni får stå ut eller låta bli att titta   .


.


 

Snart är alla löven borta från träden.


 

Min vackra Vinja   .


   

Lycka är en god pinne.


 

Avundsjuk Bozza som vill ha morsans pinne.


   

Åhh vad kul med dragkamp.


 

Mina sötnosar   .


   

Lika envisa bägge två.


 

Tjoohoo, här kommer vi.


 

Lillskruttan vann pinnen från morsan   .


   

Vinja känner nått spännande.


 

Såg råddjur på gärdet.


 

Snygging.


 

Men jösses vad söliga ni är uppför backen då....


 

Mina duktig flickor efter dagens uppletande.


.


Ja det var allt för idag. Nu är det hög tid gå och lägga sig och som vanligt kommer jag i säng alldeles för sent   .


Men nu så ger jag mig och går och sover lite. Natti natti   .


 

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Heratorpets Vinja med Blogkeen
Följ Heratorpets Vinja med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se