Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Enduros D-kull 7v & Promenad Ute I Snöovädret

Av Heratorpets Vinja - 19 december 2010 23:16

Nu har det kommit ännu mera snö härThumbs Down, har nog snöat hela natten och hela dagenSnowed Upon så snart är man väl insnöad om det ska fortsätta så här länge till.

 

 

På förmiddagen idag så blev det ett besök hem till Ingrid och dom söta valparna som nu hunnit bli 7 veckor  Dog 5. Dom är verkligen jätte härliga hela kullen så man kommer verkligen att sakna dom  Crying 1 . Den ända som inte kommer sakna dom är nog mamma Allt-I som kommer bli glad att hennes matte kan ägna mycke mera tid åt henne  Raise The Roof 1 .

 

Vi var ju även ute med dom små ett tag, tyvärr så fryser dom ju rätt fort i all den snön som är. Men den stunden dom var ute så var det full rulle hela tiden.

 

Blev lite kort från dom var ute, fast dom blev verkligen inget bra  I'm sorry. Min kamera får tyvärr inte några bra bilder när det snöar ute och är grått. Och efter att ha kollat på Ingrids blogg http://enduro.blogg.se/ och hennes kort så skäms jag nästan att lägga in mina.

Men det får duga ändå när jag inte kan få dom bättre än så här.

 

 

  

Dit it på väg ner för trappan.

 

    

Mycke spännande lukter finns det ute.

 

    

Lille Drive med snö på nosen.

 

   

Lilla Dio.

 

    

Brrr, det är nog allt lite kallt här i snön.

 

   

Dio på väg nerför trappan, Drive och Did it på trappan.

 

    

Tror detta är Dante.

 

   

Hela svarta gänget.

 

   

Dio har hittat en kul snö kockla.

 

   

Några små söta schäfer rumpor.

 

   

Dio har hittat en ask att leka med.

 

    

Did it.

 

   

Dio.

 

 

Blev en liten kort filmsnutt när Dio lekte med läkerol asken hon hittade ute. 

 

 

 

 

 

Sen så gick vi in en stund och dom blev verkligen trötta av deras lilla utevistelse för dom somnade nästan alla direkt dom kom in. Var lite lättare inne att fota dom när dom var tröttaSleeping men några super bilder blev det inte inne heller   .

 

 

  

En trött Did it.

 

  

Så söt hon är lilla Dio.

 

  

Man undrar var dom stora öronen ska ta vägen med den lilla flickan. Hoppas hon kommer höra bra vad hennes husse och matte säger.

 

  

Dio och Dante.

 

  

Det tar på krafterna att vara ute, Tror detta kan vara Denver.

 

  

Lilla söta Did it.

 

  

Drive var också trött efter utevistelsen.

 

  

Mamma Allt-I.

 

  

Tror detta är Denver.

 

  

Utslagen Dio.

 

  

Hon är för söt lilla Dio.

 

  

Lite nyvaken.

 

 

Blev en väldans massa kort på lilla Dio idag men det var enbart för Jennys skull som ska bli hennes nya matte, här hittar ni Jenny & Elbas blogg http://www.skuttispanieln.blogspot.com/ Fick även i uppdrag att gosa lite extra med Dio och det har jag också gjort Thumbs Up. Så jag hoppas du är nöjd nu Jenny.

 

 

Efter vi varit där så åkte vi hem för att hämta Angie och hennes gossar. Vi skulle gå en sväng runt vid Gunnarsskäl som är lite drygt 7,5 km. Det snöade hela tidenSnowstorm på våran promenad. Blåste lite på dom öppna fälten men annars var det rätt skönt ute. Hade otur på en del av vägen för där var det oplogat, hade nog inte varit där på hela dagen så det blev lite pulsande i snön.

 

Vinja och Zäpo hade kul som vanligt och lekte och brottades i snön. Riktigt bra motion det blir för hela kroppen får ju jobba Aerobics.

 

 

Var inte lätt i det snöiga vädret med korten, men några halv bra bilder blev det eller kanske mera dåliga än bra   .

 

 

  

Spike, Vinja och Zäpo far iväg.

 

  

Mor och son.

 

  

Zäpo.

 

  

Lite brottning.

 

  

Spike i en snödriva.

 

  

Ser ni hur mörkt och snöigt det är. Så förstår ni att det inte var lätt att fota.

 

  

Vinja i mörkret.

 

  

Spike fick också posera lite i mörkret.

 

 


På kvällen har det blivit lite paket inslagning Stacked Presentsoch klätt granenTree, så nu är väl snart allt klart. För min del hade jag lika gärna kunnat varit utan julpyntet, känns bara en massa stress att hinna med allt. Julen ska ju vara en fridfull tid, säger dom ju i alla fall.


Har i alla fall tur att jag slipper laga en massa med mat, vi brukar nämligen åka hem till mina föräldrar och mamma fixar med matenHungry .



Nu finns det nog inte så mycke mera att berätta om vad som hänt här idag. Klockan är nu 00,30 och jag ska strax ut med vovvarna en sista gång. Sen ska man väl försöka sova också Pillow.



Sköt om er så hörs vi i morgon Kisses.





 
 
|| mannen som kan prata om hundar ||

|| mannen som kan prata om hundar ||

20 december 2010 04:31

Valparna är bedårande! :)

Snön fortsätter falla även här, och nu börjar det bli ordentligt med problem här i skogen! Träningen blir duktigt lidande, eftersom det är svårt att ta sig fram :S

Sv: Du kan vara lugn - jag kommer åka bil idag! :)

http://www.henrikolsson.eu

 
Jenny o Elba

Jenny o Elba

20 december 2010 06:41

Jag tackar och bockar flera gånger om!!! Mycket nöjd ;) Extra goset tror jag gör susen och jag tycker att du har tagit fina bilder, på stora som små vovvar :)

Ja, man undrar lite om trattarna kommer att bli lagom en dag, men Dio har ändå mycket mindre trattar än vad vår förra schäfer Indus hade. Han växte aldrig riktigt i sina men han hörde bra, åtminstone för det mesta ;)
Det var en härlig lite filmsnutt. Jag tror att Elba och Dio kommer att få mycket kul tillsammans, dom verkar vara lite av samma skrot och korn. Att leka och bli jagad är ju toppenkul :)

Här snöar det också - fortfarande! Men jag är glad så länge vi inte har -20 och kallare, se'n får det snöa bäst det vill (fas tdet är svårt att komma fram i i skogen nu. Hoppas att skoterfolke tfår fart under vbanden snart. Då brukar man få lite trevliga skogsstigar att vandra runt på igen :)

Ha en bra dag!!

http://www.skuttispanieln.blogspot.com

 
Rudi

Rudi

20 december 2010 09:09

Fina foton på fina valpar! Även jag känner ju lite extra för Dio som ska flytta hem till Elba. Hon kommer att bli en toppenfin tjej!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Vicky

20 december 2010 09:56

Inte var det roligt med all snö igår:(. Det var inte roligt att åka till Älvsjömässan. Det tog lång tid att att komma hem när jag var tvungen att krypa fram i 50. Men men jag kom både dit och hem.
Vad söta de är valparna.
Det bästa med snön är ju att det inte blir supermörkt fast det är kväll:). Det gör ju att man inte behöver pannlampa när man är ute.

 
|| mannen som kan prata om hundar ||

|| mannen som kan prata om hundar ||

20 december 2010 12:08

Jag är så trött på detta snöande nu :(

Det ställer till det alldeles för mycket!

http://www.henrikolsson.eu

 
Monica

Monica

20 december 2010 14:47

Valpsjuk, nä faktiskt inte möjligtvis när jag ser den lurviga;-)
Det här är inte roligt längre skogen kan man glömma efter nästa snöoväder, hundarna kan inte göra varken det ena eller det andra.
Härligt med plogad väg att springa på, dina valpbilder duger i alla fall åt mej;-)
Ha det bra;-)

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

20 december 2010 16:37

Vicka söta små rultisar men vi har en fråga, hur kan det komma sig att hälften är helt svarta är inte det schäfrar oxå eller? Vi är inte så hemma på det här kanske det är nån annan sort, va vet vi ingentingken, hihi.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
|| mannen som kan prata om hundar ||

|| mannen som kan prata om hundar ||

20 december 2010 17:16

Sv: Ja, mörkret ställer verkligen till det, men börjar det inte vända sakta nu? =)

http://www.henrikolsson.eu

 
Kicki

Kicki

20 december 2010 17:33

...tycker du har lyckats bra med dina foton...de e ju heeelt underbara att titta på de amå även om jag inte vill ha någon...räcker med lilla fröken odåga här hemma!!*L*
Tack snälla för hjälpen hoppas att de funkar med MSM!! kramiz

http://www.gammtackan.blogg.se

 
Anna & Nova

Anna & Nova

20 december 2010 18:44

Åh vilka godingar de är :) Så söta på filmen med :)
Här har vi fått massa snö inatt och under dagen :)

http://ellegaard.doggyblogg.se

 
Sigge

Sigge

20 december 2010 20:00

Nu är det dags att den vidriga snön försvinner. Går inte att komma fram i skogarna längre och fixa med Sörmlandsledens gästböcker i helgen är kört.
Nä fram för våren!!!

http://svamphunden.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards