Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 19 februari 2012

Ruggigt Halkig Promenad

Av Heratorpets Vinja - 19 februari 2012 20:45

Idag så har man verkligen gått ut med livet som insats   . Satan i gatan vad halt det är ute här. Inte världens bästa upplägg att först få en massa snö och därefter en massa regn   .


Tanken var att jag skulle åkt till Mia och Greta och gå en promenad. Men när vi båda såg resultatet på vägarna så bestämde vi att ta det en annan helg i stället. Helt onödigt att hundarna fläker sig och gör sig illa på isen.


Så istället så blev det på med isbrodden och vi gick en promenad själva, blir ju inte så mycke spring då så risken att göra illa sig är inte lika stor   . Blev en tur ut mot udden och bort mot Kolsta och sen in i skogen och hem. I skogen var det inte isigt men attans kladdigt i stället   .


Blev inte så mycke fotande idag upptäckte jag när ja skulle föra över korten, blev bara 40 st idag. Hade lite dåligt med fotoideér idag och sen på hemvägen började det att regna   , så det var bara att stoppa in kameran under jackan.


Dagens promenad blev drygt 6,5 km.


.

      

Som vanligt så börjas promenaden med lite snörullning.


  

Kollar lite vad som hänt.


  

Blev mera mys i snön.


  

Inget strålande väder hade vi idag.


      

Lite koll av några bryggor.


  

Ropade du matte.....


  

Som ni ser så var det attans halt ute.


  

Mattes snygging   .


  

Sa jag att det var halt ute.....


  

Blev lite poserande på stenen.


  

Söta Vinja.


  

Hittade sig en bra pinne i skogen.


.

Jösses vad trött och seg jag varit hela helgen   . Var verkligen ingen höjdare att jobba 4 nätter och sen bara vara ledig i 2 dagar   . Är hur trött som helst och sen ska man börja jobba i morgon igen   . Visserligen em, men ändå.


Visst är man glad att ha jobbet kvar ni i kristider, men 3-skift suger verkligen   . Bara hoppas att jag kommer i säng någorlunda skapligt också.


Eftermiddagen har inte varit nån höjdare inte, har stått och lagat mat till 3 dagar när vi jobbar em. Varken hinner eller ha lust att laga mat på fm när man sen ska iväg till jobbet.


Hoppas att ni haft en roligare helg än vad jag haft   .

 
 
 Rudi o matten

Rudi o matten

19 februari 2012 21:05

Jo, isvägar har vi även här i Julita! Borrelia-provet visar att anitkroppar finns, men det kan lika gärna betyda att han har haft borrelia som att han har det nu. Men eftersom borrelia-medicinen nu verkar fungera efter några dygn, så lutar det väl åt att det är en pågående borrelia som förlamade honom både fram och bak. Nästa veterinärkontakt blir på tisdag, om han då fortfarande mår bättre så kanske diagnosen blir borrelia. Fruktansvärt jobbigt för Rudi och mentalt jobbigt för oss andra har det varit. Pessimistiskt nog trodde jag absolut inte att han skulle tillfriskna när det var som värst. Nu känns det mycket troligare att han kommer tillbaka helt och hållet om ett tag!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Emma och Malte

Emma och Malte

19 februari 2012 21:40

Ja, sådär ser det ut hos oss också! Totalt värdelöst när man ska ut och gå, i alla fall på kvällarna. Så några långa promenader har det inte blivit för oss! Idag är 30 minuter det längsta vi har gått, men vi kom hem med livet i behåll :-)
Kram

http://cockerkillarnasvardag.blogspot.com

 
Kerstin

Kerstin

19 februari 2012 21:50

Det har inte hunnit blivit halt härute hos oss men det smälter som bara den! igår hade vi tjock is och idag var det stora vattenpölar..
Härlig promenad ni varit på igen...Verkar som ni sliter ont på jobbet!
Ha det nu så bra!Kram

http://trekillarsblogg.bloggplatsen.se

 
Grabbarna boys

Grabbarna boys

19 februari 2012 22:04

Exakt så ser det ut hos oss också!!
Inget bra för Vilgot att vara ute och gå på så vi andra har fått gå utan honom.
FINA bilder precis som vanligt!!
Vov o kram!!

http://www.grabbarnaboys.blogspot.com

 
Grabbarna boys

Grabbarna boys

19 februari 2012 22:29

Svar: Det var första gången i badkaret idag så någon vidare simning blev det inte, men vi hoppas på att han ska så den riktiga simtekniken även i badkaret.
Vi är fortfarande och simmar honom en gång i veckan på hundsimmet men vi känner att det kommer att ruinera oss så därför ska vi prova och se om det kanske kan fungera i badkaret så småningom!!
KRAM!!

http://www.grabbarnaboys.blogspot.com

 
Anna med flock

Anna med flock

19 februari 2012 22:54

Ser att ni har det lika halt hos er som vi har... tråkiga isgator och blask! Hoppas vi får bättre väder snart... börjar längta till våren nu! Vinja ser dok nöjd ut trots gråväret :)

http://timsevimse.wordpress.com

 
Mia och Greta

Mia och Greta

20 februari 2012 06:47

Jag promenaden själv den runda som vi skulle ha gått. Och det hade inte varit så farligt att gå där. Men det kunde man ju inte veta i förväg. Så Greta var trött och jag är stel i hela kroppen :-)

http://www.razzeltrazzel.se

 
|| mannen som kan prata om hundar ||

|| mannen som kan prata om hundar ||

20 februari 2012 12:06

Vet precis hur det är!!

Skogsvägarna här hemma är nästan omöjliga att färdas på - var sig till fots, med cykel, atv eller bil! Hoppas att solen visar sig mycket dessa dagar så en del av isen försvinner! :S

http://www.henrikolsson.eu

 
Monica

Monica

20 februari 2012 18:00

Förstår att det suger att bara ha två lediga dagar.
Halt ja det är bara förordet, här blir det inget fara omkring med pinnar och annat utan man får snällt gå med morsan.
Den vägen gjorde skäl för namnet isgata.
Ha det bra/Kram

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

20 februari 2012 18:37

Men fyy så halt ni har...så halt har inte vi än på vägarna men jag lyckades ramla hemma på gårn..där var det 1....isfläck=) men nu har jag sandat!!!
Usch jag är då inte avis på dej med dina arbetstider!!!
Japp det var lilla Älsa pälstroll som var med på bilden=)
ha det så bra nu..kram!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

20 februari 2012 22:09

Man har ju ingen lust att bryta några ben, inte :-( Om ni fick regn på isen, blev den väl ännu mera hal!? Hoppas solen snabbt smälter bort all is, så vi kan gå som vanligt igen.
Vad tråkigt att ni fått byta till 3-skift, som du inte gillar :-( Men, som du säger, vad ska man göra åt saken?
Kramar

http://quilaoronja.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards