Heratorpets Vinja

Alla inlägg den 9 april 2011

Av Heratorpets Vinja - 9 april 2011 23:02

I morse så blev det upp tidigt igenWake Up. Klockan halv 9 var jag hemma hos Angie för att skjutsa henne och Zäpo till bruks som skulle gå kurs som började kl 9.



   

Tränar platsliggning.


   

Hela gruppen.


   

Hmm, undrar vad som händer där borta....



Medans Angie hade kurs passade jag och Vinja på att tränade. Blev först lite fritt följ, försöker få lilla fröken att sluta trängas men det är verkligen inte lättHmm 2, men med lite träning eller rättare sagt mycke träning hoppas jag vi kan fixa det ocksåThumbs Up .


En lång inkallning utan ställande blev det då lilla fröken har fått för sig att sakta in efter ett tag om jag inte kommer med ett stanna. Idag så gick det kanon så vi gjorde bara en och slutade med ett lyckandeWakka Wakka .

  

Lite framåtsändande blev det också, är absolut inte sämre än när vi slutade i höstas vilket är ju jätte bra Yes!. Men hon har lite bråttom i den sakta delen så det får vi jobba mera på. Är verkligen inte ett lätt moment att få riktigt bra No, men det är bara kämpa vidare och hoppas det kan bli lite bättre.


Metall apporten blev det också, första kastet var hon lite långsam men andra gick lite bättre. Hon gillar inte ha den äckliga metallen i munnen Thumbs Down. Får hoppas vi kan få ordning på den också.


Tunga apporten, den går bättreWay To Go . Om hon bara lyckas ta den mitt på så brukar det funka bra. Men hamnar den snett och vikten blir ojämn då ser hon ut som en krabba när hon springer på snedden Crabby.


Stegen tog vi också och den funkar riktigt bra Well Done.






  

Vinja med tränings kittet.


  

Steg träning.



Efter vi tränat klart gick jag ner och vallade av en lite bredare korridor för att göra ett uppletande. Det blåste rätt rejält så hon for omkring en del, men hon hittade alla 4 saker jag lagt ut. Sån duktig liten flickaWoohoo!. Och kul tyckte hon att det var.



  

Kan du sluta fota nån gång så jag får springa ut och leta.....


  

Vinja med ett av dom fyra föremål jag lagt ut.


  

Kolla vad jag hittade i skogen.....



Var kanon att hinna träna lite, har blivit lite dåligt med det men hoppas det ska bli bättring med det.


Efter vi tränat så var det dags åka hem och äta lite innan det var dags att fara till jobbet. Riktigt trött och seg har jag varit på em då det blev nog en aning för lite nattsömn igenFalling Asleep.



Hoppas att ni alla haft en bra lördag med mycke roliga hundaktiviteterRoll Over.



 






Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards